Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi minősül egyáltalán szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi minősül egyáltalán szerelmi párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Az biztos hogy amit eddig hittem az nem az, mert emiatt le vagyok nézve a társadalom szemében.

Vagyis azt hittem "járok" a lánnyal, (18 éves korom óta - lassan nyolc éve - négy "ex" vagy mi a kifejezés mi ide kell) és még csak ennek se tekinthető mint később a társadalom kiderítette nekem.

2015. máj. 25. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Miert a tarsadalom donti el hogy te jartal vele vagy nem?

Amugy az minosul szerelemi parkapcsolatnak amikor szerelmes vagy a parodba bizol benne a vegsokig es huseges vagy hozza.

18/L

2015. máj. 25. 09:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Tessék?

Szerelmi párkapcsolat..

An komoly, és kevésbé komoly.. Azt akivel megfotuk egymás kezét, és váltottunk ket csókot, és "jártunk 1 hónapig.. 2 hétig..stb) utőbb nem nevezem annak, bár abban a korban talan annak számított.. Utóbb ez a "randiztunk párat", és "udvarolt nekem" kifejezés illik rá...

Párkapcsolat, amikro egy pár vagyunk, szeelmesek (2 hét alatt nincs szerelem csak erős vonzódás véleményem szerint)

Tehat együtt ptervezünk, nem csak baratok vagyunk, van csók. Akár szex is, ha már tart ott a kapcsolat, és haladunk valamerre..

Tehát nem csak azért járunk, hogy jarjunk, hanem. Azért, hogy megismerjük egymást annyira, hogy továbbképjünk idővel ( összeköltözés..stb.. Tehat a kapcsolat nem stagnál a járás, szexelésnél..

2015. máj. 25. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy olyan kapcsolat, ahol (legalább kezdetben) mindketten szerelmesek vagytok egymásba, vagy legalább a szimpátia kölcsönös, és együttes megegyezéssel úgy döntötök, hogy ti egy pár lesztek. Ennek általában alapfeltétele, hogy legalább egy csók elcsattanjon (fiatalabbaknál jellemzőbb a megbeszéléses járás)

Ezek után pedig ezzel jár, hogy csak a pároddal kezdeményezel bármiféle szexuális kontaktust (azaz nem csalod meg), (ez a párkapcsolati része), illetve nem is vágysz másra (ez a szerelmi része).

Folyamatosan kommunikáltok, tudjátok mi a helyzet a másikkal, illetve ott vagytok egymásnak mindig. Ismeritek az érzéseit, az igaziakat is, ha a párotok mást mutatna a külvilágnak. Számíthattok egymásra, de nem csak akkor kerültök elő, ha kell valami, hanem mimdig ott vagytok. Hosszútávra terveztek. Nincs olyan opció a fejetekben, hogy ha majd szakítunk...

Szerintem...te mit gondolsz, és mit mondtak mások?

2015. máj. 25. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy mindketten említitek a hűség vogalmát, mint a párkapcsolat olyan jellemzőjét, amitől párkapcsolatnak lehet nevezni.

Nekem is hozzá tartozik, és szerves része,anélkül működéskeptelen, viszont egyre több a nyitott párkapcsolat.. És az is párkapcsolat.. Vagy nem?

2,

2015. máj. 25. 09:53
 5/7 Interferencia ***** válasza:
Mi van?
2015. máj. 25. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Bennem is felmerült, miközben írtam.

Sokféle kapcsolat és sokféle ember van, ez nyilvánvaló. Számomra a nyitott kapcsolat már nem a szerelmi párkapcsolat kategória. Lehet, tényleg lehet másképpen gondolni, és érezni, de én úgy érzem, hogy ha valaki tényleg szereti a párját, akkor csak és kizárólag vele élvezi a szexet, a lelki részét legalábbis mindenképp (férfiaknak valószínűleg könnyebb fizikailag mással is élvezni, én nem tudom elképzelni, hogy élvezném, ha nem a párom lenne az mellettem). Az én szememben ugyanolyan egy nyitott kapcsolat, mintha csak egy szexkapcsolat, vagy csak egy barátság lenne, ami szintén nem épp ez a kategória.

Nem tudom, mi vezet nyitott kapcsolatokhoz, de azt hiszem nem épp a harmónia, a szerelem, és az egymásnak mindent megadás.

2015. máj. 25. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és a harmadik voltam.
2015. máj. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!