Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, h újra csalódni fogok. Hogy tudnék nem erre gondolni?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron szakított velem az a férfi, akibe én mindennél jobban szerelmes voltam. Nagyon sokáig tartott kiheverni ezt a csalódást, mert azelőtt senkivel sem éreztem magam olyan jól mint vele, senki sem vonzott engem úgy, ahogy ő és nem hittem, h ilyen érzés még valaha előtör bennem. De mégis. Pár hete összejöttem egy pasival, akivel 3 hónapig randizgattunk. Nagyon jól érzem magam vele, várom, h mikor leszünk újra együtt. Arra a tavalyi nyári szerelemre emlékeztet ez az érzés. Viszont félek hozzá teljesen kötődni, félek kimutatni teljesen az érzelmeimet, mert attól tartok, h mi van ha ő is egyik napról a másikra lelép és én ismét összetörök...Már bemutatott a bátyjának,bátyja feleségének és pár családtagjának, de ez nem garancia semmire se... Rettegek ettől a gondolattól... Ezt elmondjam neki? Hogy hozhatnám fel?!2015. máj. 19. 12:22
2/5 anonim válasza:
Csak saját magadnak okozol rosszat, ha ilyesmiken görcsölsz, ezzel megölöd a saját boldogságod. Sajnos olykor be kell vállalni a kockázatot, hogy boldog legyen az ember. Nem mondom, hogy többé nem fog ugyanez előfordulni veled, mert megtörténhet, ahogy bármi mással is. Ugyanis semmire nincs garancia, épp ezért fölösleges ezen ennyit aggódni. Nem tudhatod, hogy 5, 10 év múlva mi lesz, lehet hogy még mindig együtt lesztek, az is lehet, hogy azóta másvalakivel leszel. De épp ezért, inkább a pillanatnak élj, légy boldog, amíg még az lehetsz. Van, akinek még ennyi sem jut, neked itt van rá a lehetőséged, csak annyi kell, hogy bízol és átadod magad az érzésnek, nem félve az esetleges következményektől. Ha ezt megteszed, akkor lehet, hogy életed legjobb élményében lesz részed. :)
3/5 Mumusan válasza:
A csalódás éppúgy része az életünknek mint a félelem, boldogság ..stb. Igen, lehet hogy csalódni fogsz benne is, de lehet hogy nem. A szerelem, a tűz, nem tart örökké. Így kár a szép pillanatokat félelemben élni. A MA embere legyél, ne a holnapé.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2015. máj. 19. 12:41
5/5 anonim válasza:
Szerintem még abszolút nincs itt az ideje, hogy gyengeségeidről, félelmeidről beszélj vele.
Én férfiként azt tapasztaltam, hogy nekem csak nálam alsóbb kategóriába tartozó csajok nyavalyogtak sokat (nem csak párkapcsolatban, hanem haveri, munkatársi kört is beleértve), és ettől csak kevesebbek lettek a szememben.
A jó csajok hozzáállása az, hogy a férfi teheti össze a kezét hálát adva a teremtőnek, hogy mellettük van, nem rombolják saját imidzsüket, sőt még azt is tudatosítani szokták a férfival, hogy ha az bármiben is át akarja őket verni, akkor kirakják mint macskát sz..ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!