Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám magam mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TSkull kérdése:

Hogy tudnám magam mellett tartani?

Figyelt kérdés

Fél éve lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak. Elég rendesen megsérültem, mert éveken keresztül csalt a barátnőm. Viszont most úgy érzem, hogy megtaláltam azt aki minden további keresést értelmetlenné tesz. Egy régi ismerősömmel jöttem össze, és minden szempontból tökéletes, kivéve, hogy csak hétvégente tudunk találkozni. Az az együtt töltött pár nap mesébe illő, viszont, a hétköznapok amikor egyedül vagyok gyötrődéssel telik. Mindig azon jár az eszem, hogy őt is el fogom veszíteni, és azt már biztos, hogy nem bírom ki. Beszéltem erről vele is, de nála fordított a helyzet. Őt is az eddigi kapcsolataiban csak megbántották a barátai, de velem máshogy érzi, Azt mondta teljesen biztonságban érzi magát, ami számára ismeretlen érzés, pedig már volt tartós kapcsolata. Mellettem igazán boldog.

Kettőnk közül csak én rettegek attól, hogy el fog hagyni, és attól félek pont ezzel fogom megmérgezni ezt a szép kapcsolatot. Csak ezt a hétvégente találkozást egyre nehezebben viselem.

Mielőtt összejöttünk beszélgettünk, és észre vettem rajta, hogy nagyon elege van mindenből, és gyenge, viszont mellettem egészen más lett, sokkal erősebb, és pont ettől félek. Idővel rájön, hogy csak egy mankó voltam számára, amit csak ideiglenesen hívott segítségül.

Állításai szerin mostmár nem tudna nélkülem élni, 6 hete vagyunk együtt, és azt mondta legszivsebben hozzám jönne. Tudom, hogy ez rövid idő, de lényegében 10 éve ismerjük egymást. Ha rajtam múlna én most megkérném a kezét, csak attól félek idővel rájön, hogy mégsem vagyok az akire számított, és csak megkeseríteném az életét.

2015. máj. 19. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Ha az előző barátnőd megcsalt! Akkor gyengén muzsikáltál az ágyban! Kérdés csak az hogy az új is így látja e majd.
2015. máj. 19. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a te teljesitmenyedet nem egy ribi alapjan kell merlegelni (ex). Ha szeret meg legszivesebben hozzadmenne akkor nem vagy szamara manko ha tenyleg ennyire szerelmesek vagytok kerd meg a kezet :D aztan egyutt kitalaljatok higyan tovabb es no para!

18/L

2015. máj. 19. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Az életben semmi se biztos.....ezt jobb ha tudod!!!!

Minden érzés, állapot csak ideiglenes, ha az érzést tartósan fenn akarod tartani, azért bizony tenni kell érte és pont a tudatosságtól jön meg a magabiztosságod.

Most úgy érzed szerencsés Vagy, hogy egymásra találtatok a partnereddel, ha meg akarod tartani a szerelmét, akkor aszerint kell cselekedned és viselkedned. Ha szerencsés férfi Vagy akkor a partnered is pont így érez irántad és nem azon fogtok kattogni, hogy vajon a boldogságotok meddig tart, hanem azon dolgozik, hogy magasabb szintre emelje.

10 év az nagyon sok idő, ismeritek már egymást annyira, hogy nem veritek át egymást színészkedéssel, hazugságokkal....

Ha a Nő azt mondja Neked, hogy hozzád menne akkor mi a fenére vársz? Attól félsz hogy "kihasznál"? Nyugodj meg minden Nő használni fog Téged ahogy Te is Őket....a lényeg az hogy ez egyensúlyban legyen és boldog ember leszel!!!

37F

2015. máj. 19. 08:36
 4/6 To7ka ***** válasza:
100%

Két opciód van. Teljesen kontroll nélkül éled az életed, sodródsz az árral és lesüppedsz a szép kis mocsaradban. Ebben a leírásodból kegyetlenül jó vagy! Profi szinten tudsz nyavajogni (tényleg, régóta egyik legjobb sok soros sírás), és imádsz semmit se tenni.

A másik opciót ajánlanám. Szuperül leírtál mindent magadról, a félelmeid is valósak. Átlátod a helyzetet. Most kezd el élvezni!!!!!! Boldog vagy basszus, megismerted akire vágytál, és aki számodra PONT ugyanúgy mankó tudna lenni. Nem jó kifejezés, inkább azt mondanám egy kapcsolat pont arról szól, hogy egymást előrébb vigyétek, együtt fejlődjetek benne! De támasznak is fantasztikus, amíg nincs elég erőd, hogy fejlődni tudj.

Ha leakarsz ragadni ezen a szinten még most szakíts vele. Ha nem vagy képes megtenni mellette, a segítségével, a szerelmetekért, ami megadatott nektek (és esküszöm ki kéne állnod hogy a szingli gyakorisok megkövezzenek hogy ekkora marhaságokon sírsz mikor mindened megvan jelenleg), hogy jobb ember leszel, többet adsz neki, akkor még most hagyd abba! Csak sokkal nagyobb törés lesz a bénaságod később.

Kérlek kapard össze magad, ezt nagyon rossz olvasni. Van okod, van célod jobb embernek lenni, és mégis itt sírsz. Mi lenne az a csoda, amitől elkezdenél dolgozni magadon?? Amitől átértékelnéd, hogy jó-e neked ilyen kis nyavajgósnak lenni? Ha nem ez, mi kell még, hogy változtass?...

2015. máj. 19. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:

No, nincs mit mondanom, mert a #4 válasz megfogalmazta a véleményem.

Vagyis annyit: ne rettegj, hanem cselekedj. A férfiak rettegését hamar észreveszik (megérzik) a nők, és rájönnek, pont az hiányzik az ilyenből, ami nekik kell. Szóval légy határozott, cselekvő, egyebekben pedig lehetsz olyan, amit írtál.

2015. máj. 19. 09:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Tökéletesen magamra ismertem a 4ik válaszolóban. Azt nem értem mit takar, hogy cselekedjek? Változnék, de cél nélkül nehéz. Nem tudom merre induljak el. Mivel tudnám meggyőzni, hogy igenis ő kell nekem, és teljes mértékben tudom viszonozni az érzéseit, mellette jobb ember tudok lenni, érte képes leszek megváltozni. Annyira megam mellett akarom tudni, mint még soha semmit ebben az életben. Amúgy azt nem írtam oda, hogy 25 évesek vagyunk, vagyis ez nem valami tiniszerelem féle dolog, az az előző kapcsolatom volt.
2015. máj. 19. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!