Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mekkora a legnagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora a legnagyobb, elfogadható korkülönbség egy párnál?

Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Ahogy idősödsz, úgy nő.
2015. máj. 14. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt minél idősebb a fiatal fél, annál több, másrészt meg ez leginkább a résztvevőktől függ. Én először bepánikoltam, hogy úristen, a barátom 7 évvel idősebb nálam, hát mi lesz így, aztán senkinek semmi, tökéletesen jól megvagyunk. Személy szerint mikor azt látom, hogy 80 éves bácsika feleségül vett egy 20 éves leánykát, akkor őszintén, akármennyire is szeretnék, de nem tudok kölcsönös, őszinte szerelemre gondolni. Azért szerintem fontos az élethelyzet azonossága is, amiben benne vannak- hiába, hogy mondjuk 4 évről van szó, ha az egyik még csak most fejezi az általános iskolát, a másik meg már egyetemre megy, az elég nagy különbség.
2015. máj. 14. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
48 éves koromban, 24 éves volt a barátnőm.
2015. máj. 14. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más!Nálunk 6, 5 év van a völegényem javára,bátyáméknál tesom javára 8 év! Barátnőméknél 13 év van a faszi javára
2015. máj. 14. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:

+ - 5 év még normális

a legfelső határ részemről + - 10 év, de csak a legfiatalabb van legalább 25 éves

2015. máj. 14. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen korosztályról van szó. De szerintem 10-12 év felett már nagyon-nagyon sok.
2015. máj. 14. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
inkább úgy mondanám hogy 19-20 év felett már több is elmegy.
2015. máj. 14. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én párom 16 évvel idősebb nálam de egyáltalán nem zavar. A szüleim szerint viszont maximum 6 év különbség az elfogadható.

21L

2015. máj. 20. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én párom 15 évvel idősebb, nekünk így tökéletes. Már lassan egy éve együtt is élünk. 22/n
2015. máj. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!