Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy túl fiatal vagyok ehhez?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 2 éve vagyunk együtt, mindketten 22 évesek vagyunk. Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata. Mindig ilyen párra vágytam, imádom és ő is engem, azonos az érdeklődésünk, türelmes és tisztel, ami nagyon ritka manapság. Nekem fontos a házasság, a család, a hűség, és egyre biztosabb vagyok benne hogy szeretnék mellette megöregedni. Minden tökéletes, és lenne lehetőségünk összeköltözni, de bizonytalan vagyok, hiszen az már egy kinyilatkoztatás lenne hogy nem megyünk szét már. Nagyon szeretnék vele élni, de túl fiatalnak érzem ehhez magam, szeretném még kihasználni a fiatalságomat, de nélküle se tudom elképzelni az életem. Ismerem magam, és attól félek hogy a házasságunk alatt egy hullámvölgyben esetleg nagyon megbánnám hogy nem éltem még ki magam. Úgy érzem nem tudom átadni magam teljes mértékben a kapcsolatunknak se emiatt. A nagyobb baj, hogy ő nem vágyik ilyesmire, velem képzeli el az életét örökre. Nem tudom mitévő legyek, esetleg volt már valaki ilyen helyzetben? 22L
2015. máj. 14. 11:21
 1/9 BulmaSwan ***** válasza:
Ha félsz az összeköltözéstől, azt szerintem simán megmondhatod neki, megfogja érteni. Lakás meg csak lesz máskor is. Mit értesz kiélés alatt? Túl korlátozottnak érzed magad vele? Nem szoktatok együtt elmenni szórakozni vagy hasonló? Vagy itt arról van szó hogy nem biztos, hogy elakarod kötelezni magad és még szívesen együtt lennél más fiúval?
2015. máj. 14. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is 22L vagyok, vagyis 22N... :)

Pár hónapja költöztem össze a párommal, de meg sem fordult a fejemben, hogy korai lenne vagy hogy megbánnám, vagy hogy ki akarom élni magam, mert tudom, hogy vele szeretnék végre igazán lenni :)

Egyébként az összeköltözés nem jelent semmi ilyet, hogy kinyilatkoztatjátok, hogy együtt maradtok örökre, és nem is kell azonnal házasságra gondolni. Csak élvezni kell együtt az életet. Meg közben vezetni a háztartást, kisebb nagyobb döccenőkkel.

Egyébként is köztudott tény, hogy a párkapcsolatok a legtöbb esetben az összeköltözést követő 2-3-4 hónapban tönkremennek és véget érnek, mert itt derül ki mit bírnak együtt. Tehát nem kell házasságra gondolni, mert van innen visszaút. A lényeg, hogy az együttlakós élet alatt kiismerjétek egymást, hogy valóban legyen-e folytatás.

Elég rosszul látod a dolgokat. Talán jobb is, ha hagyjátok a fenébe.

22N

2015. máj. 14. 11:32
 3/9 datass ***** válasza:
100%

Ezek szerint nem vagy szerelmes belé ha már most az elköteleződés előtt arra gondolsz hogy nem élted ki magad.

Egyáltalán mit értesz a kiélés alatt?

2015. máj. 14. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

2 év még nem olyan hosszú idő, érthető, ha 22 évesen nem vagy képes még ilyen szinten elköteleződni. Ettől még szeretheted a barátod.

De ha nem akarsz mást, csak őt, viszont ki akarod élni még magad, ezt hogy gondolod? Mással nem tudsz így lefeküdni.

2015. máj. 14. 11:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Sok mindenkivel randiztam előtte, és nem találnék nála tökéletesebbet magam mellé, tényleg imádom és vele szeretnék lenni. De túlságosan szabadszellemű vagyok, lehet hogy emiatt van bennem ez az egész bizonytalanság. Most nagyon jó vele, és szeretnék is összeköltözni, hogy meglássuk hogy működne, de: 1. ha az összeköltözés után is minden jó lenne, akkor mi lesz ha később mégis megbánom hogy ilyen fiatalon elköteleztem magam? Sajnos ilyen vagyok.. 2. valamiért úgy érzem hogy az összeköltözés már tényleg azt jelentené hogy együtt maradunk, vagy rosszul gondolom? Neki semmiképp se szeretnék rosszat.
2015. máj. 14. 11:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként mindketten dolgozunk és tanulunk, így nagyon kevés a szabadidőnk, de szoktunk eljárkálni, sétálni, mozi, kikapcsolódás. Kiélés alatt pedig magam se tudom mit értek, de nem voltam más fiúval úgy csak vele, lehet hogy ezt bánnám meg. Emellett pedig úgy érzem nem szeretnék már párkapcsolatban lenni senki mással, csak vele. Tudom nagyon zavaros, de hátha tud valaki jó tanácsot adni.
2015. máj. 14. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Nem jelenti azt, hogy együtt maradtok.

Ugyanis akkor derül ki, hogy mennyire tudjátok elviselni egymást, és utána jön a lehetőség: együtt, vagy egymás nélkül folytatjátok.

Próba az egész, lehet hogy nem bírnátok, akkor legalább hamarabb jöttök rá és nem húzzátok egymás idejét.

De nem így kell felfogni, hanem hogy szereted, és tisztán vágysz rá, hogy összeköltözzetek. Nálad nem ez van.

De ebben semmi elköteleződés nincs, bármi lehet belőle.

2015. máj. 14. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de jó dolgodban nem tudod mit csinálj. Van egy számodra tökéletes kapcsolatod és te nem becsülöd meg, csak mert "szabad szellemű" vagy. Bezzeg, ha a párod nem ragaszkodna ennyire hozzád, te sem mernél ilyen jellegű kinyilatkoztatásokat tenni. Nagyon biztos vagy a párodban, csak pofára ne ess, aztán jössz ide sírni, hogy elhagyott a tökéletes pasid.
2015. máj. 14. 13:17
 9/9 csio ***** válasza:
Szerintem simán csak túl jó dolgod van és nincs komoly agyalni valód, hát generálsz magadnak egy kis problémát.
2015. máj. 14. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!