Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen idióták a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen idióták a pasik?

Figyelt kérdés
A környéken van egy lepukkant család, sok gyerekkel, és még nagyobb szegénységgel. A hétvégi nagy bevásárlás náluk abból áll, hogy vesznek egy kiló kenyeret, és mellé valami leértékelt felvágottat, és mind a nyolcan azt eszik 3 napig. Van egy tinédzser lányuk, aki ennek ellenére mindig jó ruhákban van, szépen öltözködik, stb. A pasik buknak rá, és ő ezt ki is használja rendesen. Még a nála 30 évvel idősebb pasikkal is leáll flörtölni, behálózza őket, és jól kifosztja mindet. A titka meg csak annyi, hogy mindig olyanokat választ, akik amúgy a fenének sem kellenének. Nem kapnak semmit sem, csak annyit, hogy rájuk mosolyog, de amúgy semmi sem történik. Viszont, ismerek egyet, aki azt mesélte, hogy van, amikor egyszerre öt pasi van a lánynál, mikor éppen mennyi kaja kell. Az egyik lisztet visz, a másik tésztát, stb. Megírja nekik, mi kell, rohannak a boltba, és megveszik neki... Vagy meghívja őket kávézni, de azt is úgy, hogy vigyenek cukrot meg kávét, mert pont kifogytak belőle. Amelyik meg nem tud semmit sem vinni, mert nincs már pénze, az onnantól ejtve van. A pasik meg idióták, mert nagyon jól tudják, hogy kihasználja őket, de mennek... Viszont semmi értelme, mert a szép szavakon, meg mosolyon kívül semmit sem kapnak. El sem tudom képzelni azt a helyzetet, hogy belépek egy szobába, és rajtam kívül még 5 vetélytársam ott van, én pedig lazán leülök közéjük. Nem vagyok ugyan pasi, de egyből fordulnék sarkon, és soha többé nem állnék szóba a csajjal. Nem érdekelne, hogy mennyire nincs senkim, hiszen ha járnék oda, akkor is ott lennék, ahol a part szakad, hiszen úgyse jön össze, ráadásul meg szépen le is húznak pénzzel. Akkor mégis minek járnak oda annyian? Ilyen hülyék a pasik, ha egyedül vannak már hosszabb ideje? És elhiszik, hogy egy fiatal, szép csaj pont olyanokra vágyik?

2015. máj. 13. 17:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Örülök is, hogy nem kerültem ilyen helyzetbe :D 4 éve élek párkapcsolatban, úgyhogy nekem ez nagyon idegen. De a kis csaj bepróbálkozott már a páromnál is, jött volna biciklit venni az egyik lovagjával, játszotta magát, tette az eszét, hátha párom a szépsége láttán ingyen odaadja neki a biciklit :D Nem jött be :D Azóta már pár házat körbejárt bicikliért, úgy tudom, nemrég sikerrel is járt :D Megkapott egy 20 ezreset ingyen :D És nagy eséllyel új lovagra lelt :-)
2015. máj. 13. 17:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Nos, aki mondjuk 27 évesen szűz, mint én, biztos vagyok benne, hogy igencsak más szemmel látja ezeket a dolgokat. Akire nem mosolyogtak úgy igazán, szeretettel, abban ott lappang az ősi hiány, hogy ezt megélje az említett kis gyönyörűséggel. Ha valaki szeretné jobban megérteni az efféle "idióta" pasik logikáját, ajánlom figyelmébe az alábbi két, korábban kiírt témámat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

Én totálisan megértem az illetőket és a nevükben kikérem magamnak az idiótázást. Tessék elfogadni egymást. A lány pedig természetesen nem tisztességes és csak MEGGGJÁTSSZA magát.

2015. máj. 13. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:
A remény a legkelendőbb árucikk a világon.
2015. máj. 13. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez kicsit azokra a dominákra emlékeztet, akik ajándékokat követelnek, és cserébe megaláznak és nem adnak semmit és sok pasi van, aki valóban fizet nekik.

A csajt is megrértem mert szegény, nincs más kiút ahhoz hogy legyen kajája, ruhája, bár tanulhatna is. Amíg van kereslet és nem kell szexelnie sem, persze hogy elfogadja az ingyen cuccot (jobb, mintha a sarkon árulná magát). Igen, hüklyék, magányosok, elkeseredettek mindig lesznek, akik legalább így kapnak nőktől némi figyelmet. Ez szomorú, de így van.

2015. máj. 14. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!