Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belezúgtam az autós oktatómba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam az autós oktatómba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jogosítványom már megvan, így már csak futólag, az utcán (neki munka közben) találkozunk.

Azt hittem, a hetek múlásával jobb lesz, de nem így történt, nem akar csendesedni ez az érzés :(

2015. máj. 13. 09:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy nem tudom, hogy az a sok kedvesség nekem szólt-e,"

Neked szólt. Egy oktató ugyanis nagyon jól tudja, hogy mikor mit kell mondania egy nőnek, hogy még a vizsga előtt lecsússzon a bugyija.

2015. máj. 14. 08:06
 12/27 A kérdező kommentje:

Ezek szerint, ha vizsga előtt nem történt semmi, most már nem is fog? Reménytelen?

Nem úgy volt kedves, hogy udvarolgatott, bókolt. Egyszerűen "csak" kedves volt és közvetlen. Megnevettetett.

Azt hiszem, kölöcsnösen tiszteletben tartottuk egymás családját. Legalábis én így tettem.

De most elemészt már az is, hogy napok óta nem láttam :(

2015. máj. 14. 08:14
 13/27 anonim ***** válasza:
2 autós oktató ismerősöm kb minden 30 alatti tanítványnál bepróbálkoznak, és eszméletlen mennyiségű nő jön nekik össze (nehezen értem, az egyikük legalább laza fiatal srác, de a másik egy majd 50-es pasi, és nem kamuzik, több "tanítványát" ismertem én is)... Azt mondják ezt kb a fél oktató szakma csinálja, szóval ha eddig nem próbálkozott, akkor valószínűleg van neki pár másik szimpatikusabb tanítványa akivel elvannak....
2015. máj. 14. 08:16
 14/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok már 30 alatti. Lehet ez a baj?

Viszont ő is jóval 50 feletti.

Komolyan, nem is értem magamat :o

2015. máj. 14. 08:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Sajnos, úgy látszik, a férjedbe nem voltál szerelmes, akkor meg minek mentél hozzá? Ha nem túl jó a kapcsolata a feleségével, akkor még az is elképzelhető, hogy összejöttök, és egy pár lesz belőletek. De ha van gyerek is, akkor felejtsd el. Egy-két hét nem elég ehhez, hanem egy-két év!!
2015. máj. 14. 09:51
 16/27 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy 50 feletti a férfi. Akkor lehet, hogy lesz a dologból valami, a gyerekei már biztos nagyok, megértik, hogy az apjuk szerelmes. Ha egyáltalán szerelmes. Ez nincs korhoz kötve egyáltalán.
2015. máj. 14. 09:53
 17/27 A kérdező kommentje:

10+ éve elköteleztem már magam. Szeretem most is.

Nem akarom felrúgni ezt. És el sem várnám a másiktól sem.

2015. máj. 14. 09:55
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem kell, hogy szerelmes legyen.

Nem kapcsolatot akarok.

2015. máj. 14. 09:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor mit akarnál tőle? Ha semmit, akkor próbáld elfelejteni, de lehet - ha ez szerelem -, hogy erre 1-2 évet is várnod kell.
2015. máj. 15. 10:32
 20/27 anonim válasza:
A titkárnőmmel én is szerelembe estem, megőrültünk egymásért. Majd mindketten elváltunk, összeköltöztünk, és hamarosan kiderült, hogy képtelen vagyok vele élni. Egy év után elhagytam, mert nem akartam további károkat okozni magam körül. Sokáig nagyon fájt a döntés, de hamar felismertem, hogy a sorsunk esetleg tragédiával végződik majd. Azóta egyikünk sem boldog, de ma már egy nagy földrajzi távolság is elválaszt bennünket. Ezért az egész egy nagy kérdőjel marad, amíg csak élek!
2015. máj. 18. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!