Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Muszáj minden este szexelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj minden este szexelni?

Figyelt kérdés

a barátommal csak egy héten háromszor látjuk egymást, mert ő Pesten jár egyetemre. aztán este persze mindig szex lesz a vége, ami nem is baj, mert nagyon jó vele, de a helyzet, hogy kissé fáj az együttlét. A pasim szerszáma nagyon nagy, és mivel hajnalban szeretünk heveskedni, a számat harapdálom néhány lökésnél. nem akarok elrontani semmit, nagyon figyelmes és tudom, hogy ő csak jót akarna, de érzem, hogy egy-egy együttlét után kellemetlen odalent. hogyan hozzam ezt fel neki? nem arról van szó, hogy nem bízom benne! csak nem akarom elrontani a kedvét.

19/l

2015. máj. 12. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

jelezd neki, hogy kicsit fáj. lehet ezt óvatosan csinálni, majd jobban fog figyelni. nem fogja bánni a dolgot szerintem.

amúgy nekem is nagy van (20cm felett), és szoktam kérdezni a lányoktól, hogy jelezzék, ha fáj.

24F

2015. máj. 12. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Először beszéld meg vele őszintén még bármiféle aktus/petting előtt. Mondd el neki, hogy nagyon jó vele az ágyban, csak neked néha fáj, stb. Szóval meséld el neki, amit ide leírtál. Aztán felhozhatod neki, hogy majd élesben is jelzel neki, amikor érzed, hogy úgy éppen nem jó, hogy tudja, mikor kell óvatosabbnak lennie/jobban odafigyelnie.
2015. máj. 12. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig valahogy meg kell mondanod neki, mert ha kisebesít, megsérít, akár egy csúnya fertőzést is összeszedhetsz. Azt írtad, hogy figyelmes és jót akar, valószínűleg ő sem tudja, hogy ezzel fájdalmat okoz, mond el neki, és kérd meg, hogy ilyenkor lassítson. Próbáljatok ki olyan pózokat, ahol te diktálod az ütemet, és érzed, hogy milyen tempóban kellemes neked is. A szex nem egy önfeláldozás, hogy a másik a te fájdalmaid ellenére is kielégüljön. Mindegy, hogy ő mennyire élvezi, saját magadat (is) szem előtt kell tartanod.
2015. máj. 12. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:

De wtf...

Ha fáj akkor szólj neki :D

Utálom ezeket a kérdéseket... ha csak megdugna akkor oké. de ez szerintem szeretkezés akar lenni. Ha már nem veszi észre akkor szólj neki, nem szégyen ez. Jobb lesz neki is neked is hidd el.

2015. máj. 12. 23:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem veszi észre, mert nem mutattam ki eddig. de köszi a válaszokat, megmondom neki.
2015. máj. 12. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is minden szex fáj... és hiába beszéltem a párommal, megérti, de mikor épp bennem van, akkor tolja neki. :/
2015. máj. 13. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem a férfiak tólják el. Pár év és szülés utána meg jön a szemrehányás hogy miért ilyen kicsi. A nőknek semmi sem jó. A férfinel kell alkalmazkodni minden női igényhez.
2015. máj. 13. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:

szexuális felvilágosítás órán először most már azt kellene tanítani, h a csajok szája nem csak szopásra való, szóljon a párjának, ha vmi baj van.

aki írta, h a párja tolja neki ugyanúgy, ahogy korábban, az meg toljon fel vmit a srác seggébe, vagy vmivel bírja lassabb tempóra. :)

2015. máj. 13. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!