Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen nőről?
Figyelt kérdés
Elmondása szerint örülne egy olyan fiúnak , aki kényezteti körbe ugrálja. Viszont a lány szokott kedveskedni csókival , meg hív és olykor süt és főz. Kiszolgálja a férfit , ha kell fel viszi a kaját neki. Ha valami egészségtelent iszik le akarja róla beszélni, mert félti. Néha ez a túlságosan ragaszkodó típus , nagyon szeret a fiújával lenni. Szeret bújni , nem szereti a nagyon nyálas fiúkat. Ha vérzik a kezetek , mert el vágtátok puszit ad rá. Ha valami harci sebet szereztettek , annyira aggódik hogy sír. Nem tarja magát szépnek , van hogy azt gondolja hogy a fiúja jobb nála külsőleg és nem érdemli meg őt. Szexben szerei a fiú durva vele , de néha jobban esik neki lassú és finom szex.2015. máj. 9. 15:32
11/15 anonim válasza:
Kérdező te meg ki vagy és minek írsz ki ilyen hülye kérdéseket?
12/15 anonim válasza:
Fikciós kérdés elég nagy baromság...
13/15 anonim válasza:
Ugye ezt most nem élő példa alapján írtad, mert elhányom magam :P
14/15 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, amiket eddig leírtál. Ezek amiket leírtál, többnyire pozitív tulajdonságok, amik nagyon boldoggá tudnak tenni egy férfit. (Egy normális férfit...)
Én például nagyon örültem volna ilyen tulajdonságoknak. Nem mintha arra utalnék ezzel, hogy normális vagyok :)
Tehát ezek alapján, az illető nő egy kedves, gondoskodó nőnek tűnik.
De ami az igazán nagy kérdés, hogy amikor nehézségek vannak, olyankor hogy viselkedik ez a nő?
Én azt tapasztaltam, hogy olyankor borul ki a bili, amikor nem minden szép és jó. Hanem van valami, ami nem tetszik a férfinak vagy a nőnek. Akkor kérdés, hogy a nő tud-e logikusan gondolkodni, lehet-e kommunikálni vele. És olyankor is a férfi mellett maradna-e, amikor valami nem tetszik neki...
15/15 anonim válasza:
de ez nem csak a nőn múlik, vannak olyan párok, akik eleve nem illenek össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!