Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 2 éve vagyok egyedül túl lehet ezt valahogy élni egyre nehezebben megy? (lány) 25
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre nem vagyok egy csúnya lány adok is magamra, de egyszerűen nem találok normális pasit max olyat,aki kihasznál vagy csak arra vagyok jó :( És egyre rosszabbul érzem magam ,magányosnak sokszor elfog a depresszió úgy érzem egyedül fogok maradni.. vannak még olyan emberek akik hasonló helyzetben vannak mint én? Komolyan egyedül érzem magam ezzel.2015. máj. 9. 11:34
11/13 fleety válasza:
Túl lehet élni,én 20éve egyedül vagyok.
20/F
12/13 anonim válasza:
Kibírható bőven, sőt, egy idő után ha megszokja az ember azért a jó oldalát is meglátja.
13/13 anonim válasza:
Van ilyen. Én is 1 éve egyedül vagyok.Egyszerűen nem akarok többé komoly kapcsolatot mert belefáradtam görcsösen megfelelni a nőknek.Illetve elegem van az anyuci kicsi lányaiból akiknek az is kevés ha a csillagokat lehozod meg persze legyél tökéletes,kedves aranyos az élet minden területén. 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!