Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalásnak számít-e, vagy "csak továbbállás"?

Figyelt kérdés

Egy lány, akinek barátja van, kijárogat egy másik sráccal lényegében randizgatni, és nagyon jól érzik magukat, elcsattan összesen néhány csók, de fizikailag semmi több, végül valamilyen szinten egymásba is szeretnek. Teljesen jó lenne amúgy a kapcsolat, de az emberi kíváncsiság és szív milyen..? Végül úgy dönt a lány, hogy kilépik a kapcsolatból, és kipróbálja az életet a harmadikkal, aki rég ostromolja.

Íjátok le, hogy ez megcsalás-e szerintetek! (Ne legyen az, hogy csak én mondom!)

2015. máj. 8. 13:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#6 13:08, Elég hosszúból. Több év. És nem is kevés év.

#8 13:12, A csók előtt is nem csak megbeszélték, hogy milyen jó lenne együtt, hanem megbeszélték, hogy az utóbbi fél évben milyen jó is volt együtt randizgatni... A csaj tagadta szinte magának is, hogy úgy érez, ahogy, de mégis az volt, ami és most meg pláne az van, ami.

A végét szerintem félreértetted, látom többen is, nem harmadik pasi, hanem harmadik fél (tehát a második pasi). EGY CSAJ ÉS KÉT PASI A TÉMA. Az eredeti, és az új. Az új az,akivel addig randizgattak, míg beleszeretett.

#9 Aki évek óta együtt van a párjával, nem várhatja el a másiktól, hogy márpedig ne randizgasson mással?? Nem számít az megcsalásnak, ha ez sül ki belőle??

2015. máj. 9. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsalás, persze
2015. máj. 9. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért randizgattál más palival? Nem értem. Ha van barátod, miért nem vele randiztál? Ha nem tetszik valami meg kell beszélni,változtatni,ha úgy sem akkor meg kell szüntetni a dolgot és kilépni a kapcsolatból. Aztán randizgatni. Neked ez hogy esne fordított esetben?
2015. máj. 9. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:
De mennyi az a sok év? 4-5?
2015. máj. 9. 16:53
 15/15 A kérdező kommentje:

#13 Kérdezd meg tőle. Hullámvölgy volt a kapcsolatban, és a "kiéletlen tinikort jobb fiatalon bepótolni, mint házason".

#14 6 év.

2015. máj. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!