Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sűrgős! Segítsetek nem akarom elveszíteni. Mit tegyek? 16/l (ő 18)
Figyelt kérdés
A barátom most szakított velem mert azt mondta nem akar tobbet ès elege van belőlem...de én tényleg nemcsináltam semmit én csak őt szeretem...ő a mindenem....az igaz.Már 11hónapja voltunk együtt ès nem ez az első alkalom,hogy ilyeneket mondott eddig mindig kibèkültünk és nem hiszem el,hogy majdnem 1èv után skyepon kell szakìtunk ìgy...én vagyok a mindene ès azt mondta neki utánam sincs szüksége senkire akkor???miert kell ez??2015. máj. 7. 20:48
11/12 anonim válasza:
Nemakarlak elszomorítani de pl az én bátyám ugyan ezt csinàlta és még mindig ezt csinálja. Van neki baràtnője és tényleg szereti meg sír is utána meg van érre halva 2-3 hónapot együtt vannak és nekünk mondja, hogy már nem szereti és, hogy elege van belőle és, hogy szakítani akar vele és ezt nekunk mondja. Pedig tényleg semmit sem csinált a barátnője utána kk is dobja és aztán megint össze jön vele hogy u megint bogy szereti mennyire szerelmes es megint kidobja h már nem szeeeti. Az evhik barátnőjével ezt 2 évig játszották el a végén jó nagy szünetekkel. És ezt mostmár nem csak vele játszotta el hanem többel is. És én ismerem a bátyám tényleg nem akarja át verni de ő ugy érzi hogy tényleg szerelmes még sír is miatta meg le is térdwl de aztán megunja. Es már nem szereti egy kis idő múlva. Utána meg megint es igy tovabb. De ez nem is szerelem csak ugy érzi. Igazabol csak egy fellángolás. És lehet, hogy a te barátod is ilyen.
12/12 anonim válasza:
De amugy meg még túl fiatal vagy, hogy komoly kapcsolatod legyen. Én is ilyen volta. 13 évesen is szerelmes voltam es ugy terveztuk hogy egyutt eljuk le az eletunket.aztán csalodtam. De amugy meg nem volt olyan komoly mert csak puszi volt semmi más hisz még csak 13 voltam. De akkor is komolyan gondoltam mert szerelmes voltam. De túl éltem és 15 évesen is szerelmes voltam megint csalodtam. Túl éltem utana 16 évesen mégjobban szerelmes voltam hogy hu ez már nagyon komoly na akkor nagyon nagyot csalodtam mert jol át vert nagyon csunyán. De ezt is túl vészeltem nehezen de túl. 17 évesen is szerelmes voltam na ott teherbe is estem meg istartottuk a gyereket hisz én is akartam meg a párom is. Ha már becsúszott nem fogunk elvenni egy életet. De ő börtönbe került amimor 6 honapos terhes voltam. 1 évig vártam rá de belegondoltam hogy nagyon rosszul bánt velem de tènyleg. Az első 6 honapom a terhessegbe minden nap sirtam meg idegeskedtem mert ugy bant velem. Es bent is olyan feltekeny meg ugyan ugy csinalta h a börtönbe töltött1 év után el ia hagytam. De a kislányt nem bántam meg. Gyönyörű szeretnivaló kis angyalka. És most itt vagyok A 19 évesen egy 1 éves és 3 hónapos kislányal és már van is egynevelő apja akit tiszta szivembol szeretek es ő is szeret engem a kislanyt is szereti es a sajátjaként tekint rá szeptemberbe tervezzük az összeköltözést és egy közös gyermeket is tervezünk amint össze költözünk. Már elkezdtünk férre rakni pénzt is. És most érzem azt igazán, hogy tényleg szeret valaki. Kimutatja a tenyerén hordoz bulizni se jár el pedig elötte mindennap ment amiot velem van a haverjaival se log. Ha velük akar lenni akkor inkabb elhivja őket magához. Én is korán csináltam. Itt vagyok 19 évesen egy gyerekkel. Még caak nem is éltem. De nem is bánom mert egy ilyen szép kislányért megéri. Neharagudj a regènyèrt. Gondolom nem is érdekel csak azert irfam mert te is fiatal vagy még és nem ő lesz az a fiú aki mellett lefogod élni az életed. Lépj túl rajta. Ha igazán szeretne nem csinàlná ezt. Fiatal vagy. Éld az életed. Ne állj le mèg egy fiuval se még sok csalodás fog érni ha igy folytatod. Sok sikert és inkább te okozz csalódást mint a fiuk neked. Habár valôszínű h el se fogod olvasni.:/ na szia.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!