Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátomról kiderült hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomról kiderült hogy drogos. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én próbálok neki segíteni, de nem hagyja. Pedig annyira szeretem és régen olyan kedves volt meg minden. Teljesen a padlóra kerültem és félek, ha ez sokáig megy így tovább, teljesen megőrülök.

2015. máj. 4. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Azt se tudod mit tol és hogy mennyit? Drog és drog között azért sok különbség van.
2015. máj. 4. 22:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Minek ide a hiszti ha semmi részletet nem tudsz?
2015. máj. 4. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:

A kapcsolatotok elejen meg nem volt 'mas'? Hogy szokott viselkedni, mikor 'nem omaga'? Milyen surun fordul ez elo? Egyaltalan milyen srun talalkoztok?

Akkor kene beszelned vle mindenesetre , amikor tiszta. Es higgadtan. Kerdezd meg hogy mit nyom es miert. Mondd el neki, hogyha problemaja van ra szamithatsz es nem iteled el csak segiteni akarsz mert te azt a fiut szereted akit megismertel. Stb.

Viszont azt tudnod kell, hogy lehet csak a feeling miatt tol ezt-azt buliban pl vagy laziaskent spanglit, mert a kornyezete is es igy lazulnak. Es semmi lelki hattere nincs, lehet. Ilenkor nem sokat tudsz tenni. Ha neki ez az eletmod fontosabb, mint te es esze agaban sincs valtoztatni, akkor szerencsesebb elengedned.

Ha allandoan kesz es esetleg kemeny dogokat nyom, akkor meg csak orvos/elvono segithet.

(N)

2015. máj. 4. 23:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne okold magad emiatt. Ő szokott rá, az ő döntése volt.

Pont emiatt ne várd, hogy egykönnyen változtat.

2015. máj. 5. 01:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Próbálj neki segíteni valamilyen módon.De ha nem látod rajta,hogy ő is akarná,akkor lépj ki a kapcsolatból!
2015. máj. 5. 01:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Sorokat olvasva szerintem nagyon szégyelhetnék sok mindenki magát!! alapból azzal hogy nem is tudjátok hogy milyen és mivel jár sokan lenézik azt aki valamilyen szert használ énis használtam..és őszintén meg mondom nektek hogy nem bántam meg hogy füveztem és azt sem hogy leszoktam róla ennyi erővel akkor azt aki cigizik miért nem nézitek le?

a cigi is ugyan olyan káros mint pl a fű csak nem mindegy milyet szív...na mindegy ne menjünk bele...oka volt rá hogy rá szokjon én is barátnőm mellett"szoktam rá" mert sok volt az ami bántott...és nemtudtam feldolgozni..és nemláttam belőle kiutat (azóta sincs belőle kiút mert ugyanúgy fáj és ugyan olyan szar a helyzet) csak barátnőm is megtudta és mondta hogy hagyjam abba és abba hagytam kb 2hete max 3 azóta nem is kívánom és semmi..rajtad múlik hogy mellé állsz-e és segítesz rajta mert segítségre van szüksége és ha nemállsz mellete csak rosszabb lesz a helyzet melletem nem barátnőm állt hanem anyukám de most ez lényegtelen meg még sok embertől kaptam tanácsot hogy hagyjam abba ez nem az én műfajom stb...hát nemis az enyém csak olyan sok bántás,sértés ért az életben hogy már nemtudtam hova tenni és ezt láttam megoldásnak és meg is oldotta...nemvoltam feszült nemvoltam ideges és nem jött rám a sírás minden percben majdnem hogyha arra gondoltam hogy ki mit mondott rólam meg hogy akarnak nekem keresztbe tenni azzal szemben ami nekem nagyon fontos és bármit meg tennék érte de mindenki ez ellen van! én ezért nyúltam a fűhöz jóvolt szépvolt de volt melletem segítség de sajnos nem a barátnőm legjobban örültem volna hogy ha ő áll mellém és ő segít és nem azt mondja mint itt sok mindenkit hogy ha nem hagyom abba elhagy...és mivel nagyon szeretem abba hagytam miatta az nem megoldás hogyha elagyod azért mert valami baja van és más módszert keres a megoldásra...és nem egyből elhagyni kell...hanem segíteni kell neki..hogyha valamiben tudok segíteni írj üznetet nyugodtan szivesen segítek :) 18F

2015. máj. 5. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

" Sorokat olvasva szerintem nagyon szégyelhetnék sok mindenki magát!! alapból azzal hogy nem is tudjátok hogy milyen és mivel jár sokan lenézik azt aki valamilyen szert használ énis használtam..és őszintén meg mondom nektek hogy nem bántam meg hogy füveztem és azt sem hogy leszoktam róla ennyi erővel akkor azt aki cigizik miért nem nézitek le? "

Azért írtuk, mert a fűnél durvább cuccok is vannak, picit durvább következményekkel.

Én is ismerek negyvenes családapákat akik az esti sör mellé eltolnap egy jointot és nincs belőle semmi probléma. A füves lófäszt nem csinál, réved a sarokban, szellemileg leépül és bágyatag lesz.

Amiről itt szó lehet, az jóval durvább, a fű csak a jéghegy csúcsa.

Amikor pl. hajnali négykor jön a rendőrség, hogy akkor házkutatás és nálad találják meg a pasi cuccosát mert éppen oda dgta el? Vagy amikor a pasi beállva szétveri a lakást és a szoba közepére szärik? Vagy amikor lop tőled, hogy legyen pénze anyagra? Vagy amikor napi rendszerességgel kell kimosni a saját mocskából?

Ezek nagyon durva dolgok, és azt gondolom, teljesen korrekt dolog lehet, ha a párja erre azt mondja, hogy ne haragudj de ebbe ne rángass bele. És VAN olyan drog, ami nekem egyből válook.

A drogos párjának is csak egy élete van, nem ő a Teréz anya, neki is van lelki egészsége, és nincs rá garancia, hogy az stabilabb mint a tiéd. Lehet pocsékabb is, és mondjuk ha nem hagy ott, ő is becsavarodik.

Persze, nagyon szomorú meg magányos meg bánom is én mi volt, de ne mond már nekem hogy ez a megoldás. Ahelyett, hogy őszinte lennél a pároddal, vagy elmennél egy pszcihólgushoz, inkább házilag kiütöd magad valamivel?

Most ha a "munkahelyi stressz" miatt leinná magát a pad alá, agresszív lenne és beszámíthatatlan, akkor is ezt mondanám. Nem a cucc legalitásával van a fő baj, hanem a tipikus addikt viselkedésmóddal.

És mi ez a másokra kenős duma, hogy "oka volt rá hogy rá szokjon én is barátnőm mellett"szoktam rá" mert sok volt az ami bántott"?!?!

Édes kisfiam, felelős vagy a saját tetteidért. te döntöttél így, lett volna más megoldás, erős a gyanúm, hogy nem a csajod tette a szádba a cigit, gyújtotta meg, és vert addíg amíg letüdőzöd. (Van ilyen is, de az nem fűvel)

Ez nem az óvoda, ilyen dolgokat ne kenjünk már egymásra. Felnőtt ember vagy, te bactad el, senkinek nem kötelessége ehhez asszisztálni.

2015. máj. 5. 10:40
 18/19 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy tarts ki mellette!
2015. máj. 5. 14:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Sztem tekerj 1et.
2015. máj. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!