Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan lány, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány, akinek nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Egy szerencsétlen visszahúzódó ronda fiú vagyok. Rengeteg lánynál próbálkoztam már, de a külsőm miatt mindig csak barátként könyvelnek el, pedig igyekszem.. Kedves vagyok, udvarias, őszinte, hűséges, segítőkész, de ahogy észrevettem ez ma már semmit sem ér ha az ember nem néz ki valami jól.. Még soha sem volt barátnőm, de gondolom nem is lesz... Mondjuk nem is reménykedem benne, hiszen senki sem járna olyannal, akihez egyáltalán nem is vonzódik... 18/F

2015. máj. 3. 14:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
Muuuutass már 1 képet, annyira csak nem lehetsz vészes...:D15L
2015. máj. 3. 16:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó... Ezt sokszor írták már nekem, de a végén mindig megkaptam, hogy ronda vagyok, vagy egyszerűen vissza sem írnak...
2015. máj. 3. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Létezik olyan ember, akinek nem számít a külső? Ha igen, az annyira igénytelen, hogy nem kell a kutyának se.
2015. máj. 3. 16:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Az én párom nem egy tipikus adonisz ezt a környezetem valamint a saját első benyomásom alapján mondhatom. Azonban valami megfogott benne már az elején és mostanra kifejezetten szépnek látom :) megesik az emberrel. Nem mindig muszály izmosnak 180 cm-nek és vagánynak lenni viszont tény hogy nem árt a szerencse ha a sors nem adott olyan külsőt amilyet szeretnél. Azonban azt nem szabad elfelejteni hogy a külső formálható egy bizonyos pontig és itt most nem elsősorban a drága márkás ruhákra gondolok hanem egy saját stílusra egy jó fodrászra és némi önbizalomra.
2015. máj. 3. 17:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen számít. Ha ronda vagy mindenki levegőnek néz. Ha jóképű körberajonganak. Én elég ronda vagyok. Vagyis az arcom. 26 évesen jöttem össze egy lánnyal. De se a szülei, se a barátai nem nézték jó szemmel a kapcsolatunkat. A végén ezmiatt szakított velem. Aztán összejött egy helyes pasival. Ha kövér lennék lefogyhatnák, ha ápolatlan megváltoznák, de az arcom torz. És ezen nem tudok változtatni. Még egy jó plasztikai sebész se. Bele kell törődnöm a magányba.
2015. máj. 4. 07:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó.. Teljesen igazad van... Nekem csak a füleim állnak el, de így sem kellek senkinek.. Még soha sem volt barátnőm, de gondolom nem is lesz...... Egy lánynak sem kellek.... Próbálkozom, de egyszerűen semmi sem sikerül, pedig a lányokkal szemben kedves vagyok, udvarias, őszinte, segítőkész, de ez ma már semmit sem ha az ember nem született jóképűnek...
2015. aug. 7. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam. 19/F
2015. aug. 7. 13:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó.. Teljesen igazad van... Nekem csak a füleim állnak el, de így sem kellek senkinek.. Még soha sem volt barátnőm, de gondolom nem is lesz...... Egy lánynak sem kellek.... Próbálkozom, de egyszerűen semmi sem sikerül, pedig a lányokkal szemben kedves vagyok, udvarias, őszinte, segítőkész, de ez ma már semmit sem ér ha az ember nem született jóképűnek... 19/F
2015. aug. 7. 13:53
 19/19 anonim ***** válasza:
A kérdést még én írtam ki, de azóta sem volt senkim... 23/F
2019. aug. 4. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!