Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon fontos!
A barátommal 8 hónapja vagyunk/voltunk együtt és még a múltkor találkoztam egy fiú barátommal akiről azthittem hogy a haverom és elbeszélgettünk,tök normális volt,de a tali vége felé többször le akart kapni és többször elutasítottam,pedig tudta,hogy van barátom és annyira kínos volt a vége fele hogy már menekültem.Így gyorsan el akartam köszönni erre adott egy szájrapuszit..nagyon lesokkolt és egyből felhívtam a barátom és elmondtam neki mindent.És nagyon megharagudott,azóta egyáltalán nem bízik bennem,pedig nagyon szeretjük egymást.És én tényleg nem akartam.Őszintén sajnálom...Sokszor felhozta hogy miért csaltam meg..és belülről énis teljesen elpusztulok,mert ő a mindenem.Szóval most is szakított velem,hogy nem bízík bennem,de szeret és idő kell neki.Mégis mit tegyek hogy visszaszerezzem őt és a bizalmát?nagyon fontos!!
16/L
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Bár tudom hülyének néztek,de én vele vagyok boldog és amíg csak lehet vele szeretnék lenni..csak hogy engeszteljem ki?:/
Ez a szájrapuszis sztori nagyon tiniprobléma még :) Nekem is volt ilyen, 17 éves koromban :)
Ha le tudsz vele ülni beszélgetni, mondd el neki, hogy te nem akartad, menekülni próbáltál, de a srác nem engedett. Nem tudom milyen viszonyban vagy a barát-barátoddal, de esetleg egy ideig ne találkozzatok, így a párod is látni fogja, hogy nincs mitől tartania.
Nem szàmít megcsalásnak, hiszen nem akartad.
Viszont h lye kis tinip csa vagy. Ha valaki nyomul rád akkor minek találkozgattok? Èlvezed? Nem feszélyez a tudat hogy ő csak fel akar csípni? Neked sincs több eszed,nem veszítene semmit a barátod ha nem békültök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!