Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik mindhaláli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik mindhalálig szerelem?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 26. 23:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik. Csak az itt lévők (köztük én is) még túl fiatalok ehhez javarészt.
2015. ápr. 27. 00:21
 22/28 anonim ***** válasza:

Létezik. De ez nem az a fajta, amikor szakítottunk, de nem tudok továbblépni.

A mindhalálig szerelem az valami egészen más. Feltétel nélküli. És mivel feltétel nélküli, nem érzel fájdalmat akkor sem, ha nincs veled és akkor sem, ha mással van. Mert feltétel nélküli.

2015. ápr. 27. 01:25
 23/28 anonim ***** válasza:
22: Na basszus, az enyém pont ilyen. Ezek szerint sosem szabadulok majd tőle? :D (Oké, mondjuk nekem kezdetben fájdalmas volt a tudat, hogy nem vagyunk együtt, csak erősebb volt a józan ész. Mostanra eljutottam oda, hogy ha ő boldog, az nekem elég, hogy továbblépjek. Csak épp nehéz megállapítanom, hogy boldog-e)
2015. ápr. 27. 01:34
 24/28 anonim ***** válasza:

#23, üdv a klubban ;)

Csak addig fáj az ilyen, amíg ragaszkodunk hozzájuk. Utána már boldogan el tudjuk engedni őket és bízunk bennük annyira, hogy tudják, miért döntöttek úgy, ahogy.

(#22)

2015. ápr. 27. 05:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát itt én döntöttem el szinte rögtön, hogy mindkettőnknek jobb, ha nem is próbálkozom nála és el sem kezdek ragaszkodni. Szóval nem az elengedéssel van a gond, csak az az apró kétely hagyna már békén, hogy talán mégis érdemes lett volna. Remélem, idővel ez is ugyan úgy elmúlik.

(#23)

2015. ápr. 27. 09:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Az elengedést a Kérdezőnek írtam inkább :) Te már túlvagy a nehezén ;)
2015. ápr. 27. 12:14
 27/28 maniman válasza:
Olyan hogy mindhalálig szerelem nincs. Maximum szeretet. Igen, szereted, vagy ha nem is vagy belé szerelmes, a kötelék és az érzelmek még megvannak. Az érzések sosem múlnak el, csak megfakulnak. Van egy lány, akibe évekig szerelmes voltam, ő viszont belém nem. Durván visszautasított, majdnem egy éve nem tudtam semmit felőle, múltkor láttam és feltörtek az érzések. Szóval sosem fogod teljesen elfelejteni.
2015. ápr. 27. 17:44
 28/28 anonim válasza:
Kedves kerdező: igen, létezik. Ehhez azonban a nőnek és a férfinak közösen kell dolgozni azon, hogy a szerelem làngja fennmaradjon. Sőt, az évek múlàsàval a szeretet egyre erősebb kell, hogy legyen. Ebből következk, hogy ezzel együtt a szerelem is nő. Nem csak egy rövid ideig kell rózsat adni egy nőnek, hanem ahogy telnek az évek, akkor is kell a romantika. És, ha egy férfi làgy, gyöngéd: a nő is sokkal jobban tud viszonozni. A férfiak sokat tehetnek egy kapcsolatért. De az sem jó, ha egy nő zsémbes. Mindenhez két ember kell.
2015. ápr. 27. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!