Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda adtam az ártatlanságoat?
most pedig eljöttél a GYKra.. tedd hát fel a kérdésedet! lehetőleg értelmesebben!:D
ha hívő vagy, akkor nem fér bele... kérdés, hogy tényleg hiszel-e vagy csak valamiféle pajzsot?
úgy értem... csak azért ne válaszd a vallást, hogy legyen elhatározásod.. akkor Te nem a vallást választottad, hanem az elhatározást! de ehhez nem kell vallás!
Határozd el magad, hogy mit akarsz! írj saját szabályokat és kösd magad azokhoz!
pl én nem azért nem ölök, mert Isten parancsát megszegném vele... saját gondolataimat végigfutattam és úgy döntöttem, hogy ölni nem jó dolog, nekem is bajom lesz belőle, másnak meg pláne.. és ez sokkal kézzelfoghatóbb mint az, ha egy olyan Isten haragjától féljek, akiben nem is hiszek igazán!
Szóval ne azt határozd el, hogy hívő leszel, hanem azt, hogy jó leszel!:)
(Egyébként én hiszek Istenben, de nem ezért vagyok jó:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!