Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen ciki ha még nem csókolóztam? (Többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,eddig még nem volt barátom sõt nem is csókolóztam.Szeretném ha lenne már valakim, de eddig nem jött össze.Szóval ez a mai világban ciki? 14L2015. ápr. 17. 21:35
11/19 anonim válasza:
A magánéletet, a privát kapcsolatot azért nevezik annak ami, mert az konkrétan csak arra tartozik aki a részese.
Erről beszélni nem kötelező, és nagyjából senkire sem tartozik mondjuk a szülőkön kívül, ott is egy darabig.
Ez vica versa, aki nekem túl sokat beszél a magánéletéről azt gyorsan leépítem, egy "nagyon nem érdekel a privát szférád" mondattal.
12/19 anonim válasza:
Nem az. Sőt, a többséggel is ugyanez van, hidd el. A lényeg, hogy tudj várni arra, akivel tényleg érdemes lenne az első csókodat összehozni.
13/19 anonim válasza:
hat en nyaron leszek 15 es csokoloztam mar de nem nagy cucc , szoval nem gaz , nem kell semmit sem eroltetni , majd jon magatol ha 16 evesen akor akkor ha 20 evesen akkor meg akkor.
14/19 anonim válasza:
a 21. század kérdései :D nevetséges :)
15/19 anonim válasza:
Szégyelld is el magad, hogy vágysz a szerelemre, és nem kötsz ki rögtön az első fiúval az ágyban, aki szembe jön az utcán... :D Nem hiszem el, 14 éves az még szerintem gyerek, úgyhogy ne aggódj nem vagy még semmivel elkésve. Majd csókolózol meg ilyesmi, amikor eljön az ideje, majd amikor belép a nagy Ő az életedbe, lazuljá', meg ne görcsöljé' rá, mer' minek? Meg, ha látják, hogy görcsölsz valamin, akkor nem lesz annyira jó a kisugárzásod, és kevésbé figyelnek föl rád a fiúk. Plusz, mit törődsz vele, hogy mások mit gondolnak, nem volt még senkid, márhogy pasi szinten, oks, te dolgod. Meee' tudod, hogy más élete , aki megszól érte, rendben van-e ,hogy a tiédben vájkál, és kötözködik, és felró neked olyan dolgot, ami nem is az ő dolga. Szerintem ilyet nem kéne cikinek érezni, meg különben is, ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak. Ha valaki megszól téged, mert még nem volt párkapcsolatod, és ezt hogy képzeled, csak mosolyogjál nyugodtan az arcába, majd hagyd ott!;)
16/19 anonim válasza:
*ja am bocse, ne vedd a szívedre, ha valami olyat írtam volna, légyszi, oks?:) köszönöm.:)
17/19 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek
2015. ápr. 19. 00:41
18/19 anonim válasza:
Szia. :) Én csak gratulálok..mert a mai generáció 12 évesen már az ágyba hempereg..:D szóval ez a nem normális szerintem.. Én is 14 vagyok és még nekem sem volt senkim,és a másik hogy lett volna rá esélyem de én még várok inkább! 14/L
19/19 Anney2001 válasza:
Nyugi, én is 14 vagyok és én sem csókolóztam még.Szerintem se ciki.:D Én várok az "Igazira",olyannal akarom az első csókit, akit szeretek:) Mellesleg az én osztálytársaim nagy része túl van már egy pár "kapcsolaton":D Azok inkább gyerek"szerelmek" voltak.De nekem az se volt, de nem érdekel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!