Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyiket válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Tetszik 2 fiú is,az egyik 3 évvel fiatalabb,a másik 1 évvel idősebb,de az osztálytársam.Ez az osztálytársam már másfél éve tetszik,és szinte biztos,hogy én is neki,de barátnője van már egy éve.A fiatalabb fiút nem rég ismertem meg,de kora ellenére mégis bejön,és elég érett is.Szerintetek melyikőjüket válasszam??A fiatalabbikat,aki érettsége miatt kapható lenne a dologra,vagy azt a fiút,aki fontos számomra,viszont kezd elegem lenni abból,hogy folyamatosan ugyanaz van..közeledik,meg egyértelműen tetszem neki,de a barátnője miatt nem lép semmit,és már unom ezt az egészet,és úgy érzem,hogy valami újra van szükségem,valami másra. 15/L

2015. ápr. 17. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
A nagyobb faszút!
2015. ápr. 17. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne aki az osztálytársad és ne akinek barátnője van

fk logic

2015. ápr. 17. 16:47
 3/5 To7ka ***** válasza:

Egy 12 éves srácról nem fogom elhinni, hogy "érett".:) Vagy Te vagy nagyon éretlen még a korodhoz képest is, az ilyen kis aranyos baba-szerelem lehet, de az is jó biztos, legalább egy élmény, meg irányítgathatod. De szerintem az önbecsülésed teljesen kinyírhatja, legalábbis nem tudom elképzelni hogy ne cikizzenek mert egy 12 évessel jársz... Az meg ilyen idősen szar lehet..

A másikat nem tudod választani, mert Ő nem Téged választ!:)

2015. ápr. 17. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:

1.válaszoló,csak gratulálni tudok hozzád....

És szerintetek miért van az,hogy miközben barátnője van valakinek,elég erősen,és láthatóan közeledik felém,és teszem neki??Jó,azt mondják,hogy egy fiúnak egyszerre több lány is tetszhet..na,de miközben barátnője van?

2015. ápr. 17. 17:31
 5/5 To7ka ***** válasza:
Tartalék barátnő!:) Vagy nem rossz az, ha Veled is huncutkodhat közben. Ebben a korban menőnek érezheti következmények nélkül, meg nem tudja mikor unja meg a barátnője, az új izgalmak érdeklik, AMÍG nem veszélyeztetik a jelenlegi kapcsolatát:)
2015. ápr. 17. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!