Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ férfiak! Nektek mennyire fontos a természetesség?
Ami rendben van nálam az a:
- festett haj és egy normális szintű szolis bőr.
A műhaj, és a hosszabb műköröm meg a szilikon az taszító.
A festett haj nem számít kivéve ha kék vagy zűd. A műköröm se zavar ha nem egy méter hosszu. A plasztikát meg a tetkót utálom, undorito.
A természetesség jó, és a legszebb.
Engem lányként nagyon zavarnak ezek. A hajfestés meg a dúsítás nem zavar, mert valakinek tényleg nem szép a haja de a többi szerint nem szépíti hanem csúnyítja a lányt
17/bi lány
engem nem zavar a műköröm műhaj stb csak ha túlzásba viszik. ezek olyan dolgok h nézhet ki vele egy csaj tökéletesen is, meg baromi rondán is. az igényesség ezekben is fontos, a kevesebb csicsa, stb néha több... de önmagukban egy csinos igényes csajon egyáltalán nem zavarnak. sőt, sztem néha sokat dob egy nőn. vagy pl.
ha valaki rágja a körmét, a bőre fakó, a haja őszül sztem alap igényesség kategória h műkörmöt csináltat, festi a haját stb.
24/F
Hát egy 12 éves kis k*rván egyiket se viselem el, a használójuk legyen legalább 16 éves.
Mûköröm:ha nem 10 centis rubinvörös, hanem valami szolidan elegáns, akkor oké, de szerintem nem attól lesz igényes valaki
Szoli:undorító, gusztustalan, nálam semmilyen formában nem fér bele.Nem értem, miért van rá szükség, erre találták fel a Napocskát az égen.Ha meg nem barnul, a fehér bõr is nagyon szép (pl.Nicole Kidman)
Festett haj:ha természetes színû és illik a viselõje arcához, karakteréhez, semmi baj vele, de a lenövésre figyeljen
Mûhaj:a dúsítást normális mértékben még megértem, de a hosszabbítás állati ocsmány, a legtöbb csajnál 5 méterrõl kiszúrhatóak a rögzítési pontok is.Ráadásul igenis vannak, akiknek nem áll jól a hosszú haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!