Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kirughatnak engem is a munkahe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kirughatnak engem is a munkahelyemrol ha a munkatarsammal jarok?

Figyelt kérdés
Egyik kolleganom osszejott egy sorvezetovel es kirugtak,en is osszejottem egy pasival o igy ugyanolyan munkas mind en,kulon muszakba vagyunk ,de munkas szallon lakunk igy a fonok tudni fog rollunk,szerintetek ?

2015. ápr. 14. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
látom szeretsz veszélyesen élni. am meg, honnan tudnánk?
2015. ápr. 14. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha külön műszakba vagytok akk szerintem nem lesz belőle gond
2015. ápr. 14. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Valójában nincs sok köze a főnöködnek a magánéletedhez. A valóságban viszont nem tudjuk, mi zavarja őt, és talál valami ürügyet ezért, hogy kirúgjon.
2015. ápr. 14. 19:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnenk titokba,mert nem lehet munkatarssal randizni es akit direkt parkent vesznek fel?nem mind1 h azutan vagy azelottol vagy vele
2015. ápr. 14. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Benne van a munkaszerződésedben vagy egyéb munkaügyi iratban?

Ha nincs, akkor hivatalosan nem teheti meg. De megteszi így is, ha akarja.

2015. ápr. 14. 19:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert rughat ki neki nem mind1? Felvallaljuk?irjatok kerlek
2015. ápr. 14. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet egy munkahelyen olyan kitétel,hogy nem létesithetnek egymással kapcsolatot a dolgozók. Ha van akkor az törvényellenes és ha ezen indoklással elbocsájtanak bárkit az mocskos nagy pert akaszthat a munkaadója nyakába.
2015. ápr. 14. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha tényleg ennyire nem tetszik a főnökségnek, akkor kirúgnak valami más, mondvacsinált indokkal, vagy ha határozott idejű a szerződésed, szimplán nem hosszabbítják meg, sajnos valóban van ilyen.

De szerencsére azért a legtöbb helyen ennyire nem nézik ezt rossz szemmel.

2015. ápr. 14. 21:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek legyek vele nyilvanosan?
2015. ápr. 15. 05:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha elég távolt dolgoztok egymástól (tehát nem közvetlenül egymás mellett vagytok, vagy egymás beosztottjai), akkor valószínűleg nem lesz belőle baj. A cégeknek alapjában véve legtöbbször nem azzal van a bajuk, ha két kolléga jár, hanem azzal, ha ez bármilyen módon befolyásolja a munkájukat (pl egy otthoni veszekedést bevisznek a céghez, vagy a főnök elkezd kivételezni a párjával), de nálatok ha jól értem nem lehet ebből baj, nem a főnököd, és nem a közvetlen kollégád.

A kolléganődet meg egyáltalán nem biztos, hogy azért rúgták ki, mert összejött a főnökével, lehetséges, hogy így a főnöknek egyszerűbb volt szakítani, mikor kínossá vált már a csaj, az is lehet, hogy a nő kezdett el másként viselkedni, gondolván, hogy a pasija miatt megúszhatja.

2015. ápr. 15. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!