Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza a baratomat?

Figyelt kérdés
2evig voltuk egyutt...3honapja szakitottunk..egyreszt az en hibam miatt szakitottunk..de mar mindent megbantam,nagyon szeretem es barmit megtennek erte..mit csinaljak?

2015. ápr. 13. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De ezen nem lehet segiteni, nem erted, h minden ember mas, az agyat/erzeseit nem tudja senki megvaltoztatni senkinek. Erted is harcolt egy honapig, most te jossz, csinald hasonloan, mint o, ha nem sikerul, akkor megnyugodhatsz, te mindent megtettel, nem jott ossze.
2015. ápr. 14. 00:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem. Nem tudott róla v az exeddel mész? Miért nem mondtad el? Miért nem a pasiddal mentél? Annyi minden homályos így ,hogy adjunk normális választ? Am nekem is nagyon úgy tûnik , hogy már meghozta a döntését....
2015. ápr. 14. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
keres mást az a legjobb
2015. ápr. 14. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Beszélj vele de őszintén. Ne akard trükkökkel visszacsalni, az/nem szép
2015. ápr. 14. 13:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Mar nagyon sokszor elmondtam nrki oszinten mindent..es semmi..
2015. ápr. 14. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!