Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beképzeltség, ha azt érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzeltség, ha azt érzem, nekem több kell ennél?

Figyelt kérdés

Elég sokáig tűrtem, toleráns vagyok, de itt a határ. Átment lazába már hónapok óta, megszűntek a figyelmességek, a mindennapos érdeklődések, beszélgetések, a kedves szavak, a hosszú ölelések, az igazi csókok, amik egyébként ritkák voltak nálunk, de voltak szép pillanatok. Az okát mára már megértettem és tudom (aki kíváncsi rá privátban megírom). Volt egy szakítás, aztán kérdőre vont, hogy kivel találkoztam, miért nem kerestem őt 3 hétig, mert hogy ez neki mennyire rosszul esik (holott érzelmek nincsenek az ő részéről). Adtam neki most még egy lehetőséget. Aztán a napokban amikor írok neki, alig ír vissza, mert hogy ő nem ér rá, bezzeg amikor ő ír, akkor már azonnal de írjak vissza, meg jön a sok faggatás meg kérdés, érdeklődés, ami nem is lenne baj, mert jól esik.....csak azért amikor ő akar akkor folyton beszélni kell, ha nem kezdeményezek beszélgetést azt szóvá teszi, ha meg igen akkor azt érzem nem kíváncsi rám vagy felesleges vagyok vagy mit tudom én.(gyakran előfordult ez) Ma már ott tartunk hogy az ágyban havi 1-2 szer kerül sor együttlétre (távolság miatt), de ott is úgy viselkedik mint egy kezdő, nem tudom, hogy szándékosan e vagy tényleg véletlen, de korábban nem voltak ilyen problémák, igaz akkor még egy városban laktunk és többet találkoztunk. Azért számított neki, hogy nekem is jó legyen, sőt az volt az első cél mindig. Először csak érzelmileg stagnáltunk, aztán hirtelen egyre lentebb csúsztunk minden téren.

Úgy érzem, értelme nincs ennek. De ha azt mondom, hagyjuk, ő annál jobban hajt, de neki nincsenek érzelmek. Nekem viszont vannak, mert tudom, hogy tud ő jó is lenni, csak az ő végletes kedvéhez és kettős énjéhez már nem tudok igazodni. És sajnos már 25 évesen egy ilyen szint nem elég, csak azt nem érti meg. Tudom, hogy mire van szükségem, és ehhez tartom magam. Úgy érzem még egy két hét haladékot adok neki, hogy bizonyítson, de nem sok reményt fűzök ehhez. Én már harcoltam hónapokat, megtettem felesleges köröket, hogy jobb legyen, de hiába. Ez nem lesz jobb, nekem ennyi nem elég.

Vélemény? Jó tanács? Kritika?

2015. ápr. 11. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy vele boldog nem elegít ki szóval szakíts vele..

Teperni fog utánad a szkítás után de ne engedj neki.

23N

2015. ápr. 11. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy az egész kapcsolat döglött. Te is érezed, ez már nem kettőtökről szól. Úgy viselkedik, mint egy éretlen tini és elégé önző módon viselkedik. Úgy tűnik nem képes felelősségteljesen kezelni a kapcsolatotokat. Azért bőven húsz felett illik némi komolysággal élni az életet, nem pedig félvállról venni mindent. Szerintem az lesz a legjobb, ha hagyod az egészet.
2015. ápr. 11. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontosan, igazatok van. Kap még 1-2 hetet, de nem szólok neki, mert tudom, hogy akkor úgy viselkedne, ami nekem imponál. Nekem már felesleges harcolni, megtettem a lehető legtöbbet, most rajta a sor. Nekem tovább kell lépni, neki meg pár év hogy felnőjön.
2015. ápr. 11. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2-essel értek egyet.

A lényeg, hogy már rég nem kéne vele lenned és vele foglalkoznod.

De abban az 1-esnek is igaza van hogyha szakítasz vele akkor nem fog még leszállni rólad, biztos keresni fog idegesíteni kérdőre vonni, de szó szerint el kell küldened az ilyet a pics**ába mert másból nem ért.

2015. ápr. 11. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet sok lesz az az egy-két hét, annyi idő alatt amúgy sem fog felnőni. Főleg úgy, hogy eddig magától észre sem vette, nem is érezte, hogy valami nem stimmel köztetek. Ez csak neked jelent többlet szenvedést.
2015. ápr. 11. 19:48
 6/7 meggybefőtt ***** válasza:
Na, mi újság?
2015. máj. 2. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ismerős. Nem teljesen ugyanaz, de nagyvonalakban stimmel az én sztorim is. Én 5 évig tűrtem neki a hasonló hangulatingadozásait, de ma már olyan szintre jutottunk hogy 1 hete fel sem hívott, holott nem rég még azt mondta, azt akarja hogy minden a régi legyen. Hát így semmi nem lesz már a régi, én fogtam letiltottam a francba, hogy többet ne tudjon hívni, hogyha olyanja van, végleg elakarom felejteni, nagyot csalódtam benne és nagyon sokat szenvedtem és még mindig szenvedek miatta. Elég volt. Az ilyen sosem fog megváltozni, hidd el.
2015. máj. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!