Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csokoljam meg es mikor?
Figyelt kérdés
A helyzet hogy en vagyok a lany.... Es a fiu nem merr megcsokolni pedig 6honapja jarunk.... Es meg egy iskolaba is .... Hazafele eggyut megyunk a buszhoz hogy csokoljam meg puszi es utana.... Vagy hogyan??2015. ápr. 7. 00:08
2/7 anonim válasza:
fixírozd előtte az ajkait, aztán hajolj oda, abból tuti le fog neki jönni
3/7 anonim válasza:
Kicsit furcsa h 6honapja jártok de még nem csókolt meg. Szerintem ez nem a te feladatod lenne, sőt esetleg ra is kerdezhetnel, hogy mi a baj. De ha mindenáron kezdemenyezni akarsz, akkor egy nyugodt pillanatban mintha puszit akarnál neki adni kapd el a száját és nézd meg h reagál.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat:) igen tudom hogy fura hogy meg nem csokolt meg....de hogy kapjam el a szajat mintha megcsokolnam??
2015. ápr. 7. 00:29
5/7 anonim válasza:
Mintha az arcára adnál neki puszit, csak ne oda adj hanem a szájára
6/7 anonim válasza:
Amikor elköszöntök egymástól, karold át a nyakát, öleld meg, bújj hozzá, aztán ha bátor vagy mehet a szájra puszi.
7/7 A kérdező kommentje:
Kosszi:)
2015. ápr. 7. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!