Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a közös szobáról de külön ágyról házas kapcsolatban?
Férjemet nagyon szeretem de olyan elviselhetetlen a természete, olyan főnökösködő, mindent jobban tud mikor bizonyítani kéne akkor megfutamodik.
Van egy közös kisfiúnk.
És most jelenleg úgy van hogy a kiságya a falfelől legbelül van és mellé van tolva 2 egy személyes ágy , így úgy néz ki mint egy francia ágy ha 1 nagy plédet rakok a 2 ágyra.
A problémám annyi hogy a férjemet zavarja a gyerek.
Én szoktam közvetlen a gyerek ágy mellett aludni, de szó szerint esténként harcot vívunk az a külső ágyért.
Nem azért mert én annyira kívül akarok aludni de mikor még tudom hogy fogok még kimenni a konyhába és leülök a külső ágyra filmet nézni, nem mászok be a belső ágyra.
És a férjem olyankor szinte lökdösget le onnét furakszik, hogy az ő helye, fél hogy nehogy elaludjak kívül és ő neki belül kell aludnia és éjjel neki kell felébredni a gyerekünkhöz.
A másik meg hogy csak én szoktam bújni, ő megfordul és kifordulva alszik mindig.
Valahogy nincs szüksége a bújásra.
Én meg arra gondoltam hogy mi lenne ha ezt a két ágyat különraknám és a két ágy közé raknám a gyerek rácsos ágyat ami felém nézne és felém jönne csak ki az ágyból a gyerekem.
Így nem zavarná a férjemet a gyerek, és nem az lenne hogy az ő hasán ugrál keresztül, tudnánk hogy mikor csak hozzá megy a gyerek.
Már most ahogy belegondolok nekem már most hiányzik, mert én azt mondtam eleinte hogy ha egy nő és egy férfi külön alszik ott már a házasságnak annyi.
De valahol érzem hogy ő nem csak szimplán a nyugalomra vágyik, de az egyedüllétre is, úgyhogy lehet hogy már most a házasságnak annyi csak dühítem magam az érzéseim miatt.
Én abban bízom hogy ezt a ragaszkodást amit én most érzek iránta ami őt taszítja el tőlem ez el fog múlni és jó irányba fog alakulni a kapcsolatunk ő másként fog gondolkodni a gyerekéről is.
Minél jobban bújok, ő annál inkább nem.
Vagy ha nem de legalább elmondhatom hogy a szobában van saját helyem ahol nem zavar senki.
Kíváncsi vagyok hogy így ő hányszor jönne át én hozzám.
Tudom egy külön szoba lenne a legjobb megoldás , de sajnos kicsi a házunk nincs több szoba.
Ezenfelül zavar hogy amikor belül fekszek, nekem kell mindenért kimásznom az ágyból mert drága férjem lusta rá pedig kívül alszik.
Ő nem szeretne külön aludni, de szerintem neki mindegy lenne mert néha ahogyan viselkedik , néha jobb lenne külön.
Nem hallgat rám, nem fogad szót, hiába kérem meg dolgokra nem teszi meg nekem, ha megteszi akkor sem azonnal.
Mi erről a véleményetek?
"Mi a véleményetek a közös szobáról de külön ágyról házas kapcsolatban?"
Kinek mi, hogy.
Csak az élvezet számít.
Heti 2 alkalom, és húzná a hajam, seggem paskolja egyre erősebben addig míg nem mondom hogy elég mert ez már fáj, belök az ágyba, gyors minta nyúl.
Próbál erős mélyre ható hirtelen mozdulatokat tenni időközönként.
Néha nincsen előjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!