Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom egyre többször jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom egyre többször jön azzal, hogy nem érzi, hogy annyira szeretném őt, mint ő engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromat még születése előtt elhagyta idegen nemzetiségű "apja", és azóta sem kereste őt. egyedül nevelte az édesanyja. sok területen érzem rajta egyrészt a túlzott megfelelési kényszert, másrészt az örökös bizonytalanságot, hogy vajon ő fontos-e, őt szeretik-e..

eddig nem volt probléma, de most egy hete körülbelül elmondta, hogy úgy érzi, nem kívánom már őt. aztán ma pedig őszinte meglepetésemre előállt azzal, hogy nem érzi, hogy annyira szeretném.

márpedig ez nem igaz, minden együtt töltött percünkben hozzáérek, simogatom, csókolgatom őt... édes üzeneteket írok neki, nagyon türelmes vagyok.

valakinek van tapasztalata ilyen kapcsolatról? nagyon szeretem őt, biztosítani akarom arról, hogy biztonságban van..

2015. ápr. 4. 15:41
 1/1 anonim válasza:
Ha szükséges forduljon orvoshoz. Így folytatja tönkreteszi magát is és téged is.
2015. ápr. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!