Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket? A ducit aki tud főzni-sütni és igazi vérbeli anya tipus, vagy a jó testű, szép, szexi nőt, aki viszont semmit nem tud a konyhában és semmit nemtud az életben a szolárium és fodrászon kivül?
"ducit aki tud fõzni-sütni és igazi vérbeli anya tipus"
"a jó testû, szép, szexi nõt, aki viszont semmit nem tud a konyhàban és semmit nemtud az életben a szolàrium és fodràszon kivül"
és mi van ha nekem a duci a jó testű? nem mindenkinek az éhező csontvázak a "jó testű nők" :)
am egyértelműen 1.-t
22F
"Most mert lennek egokiralylany? :D"
Egyébként most látom csak a százalékod. Én néha akkora bunkóságokat szoktam írni ezen az oldalon, hogy szinte meg akarnak kövezni, de még nekem sem sikerült 50 alá leküzdeni a százalékom. 50 alatt, rosszindulatú, bunkó, goromba, egoista emberek vannak!
Miért nem keresel egy harmadikat, aki megfelel közel minden elvárásodnak? Az összesnek úgysem fog tudni. Én pl. vékony vagyok, 168/48, tudok sütni-főzni, házias vagyok, dolgozom, másoddiplomázok levelezőn, rendszeresen sportolok, és családban gondolkodom. Én is szoktam szolizni, fodrászhoz is eljárok, de nem ebből állnak a hétköznapjaim. Sminkelek, imádok öltözködni, mindig egyben van a hajam, ruhám, körmöm, sminkem, mindenem. Első ránézésre rólam sem azt gondolják, amilyen egyébként vagyok, de általában pozitív csalódást okozok az embereknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. A lényeg: ha neked fontos a külső is, és a belső is egyaránt, akkor ne add fel az egyiket a másikért, inkább várj arra, aki megfelelő számodra.
(Ui.: nem priviért írtam, nem is önfényezésnek szántam, foglalt vagyok, évek óta tartó boldog párkapcsolatban. Csak példaként, hogy nem ez a két véglet létezik, amit fentebb írtál, és úgy gonolom, nem érdemes választani, mert mindkét eset "ha ló nincs jó a szamár is" című történet lenne, csak más-más szempontokból.)
"Miért nem keresel egy harmadikat, aki megfelel közel minden elvárásodnak?"
Egy nő baromi könnyen dumál, akinek semmit nem kell tennie egy párkapcsolatért. Mi nem válogathatjuk szét az agyunkat, mint ti. Szükség van kompromisszumokra ha nem ajarunk egyedül, magányosan megdögleni. De ezt gondolom egy magadfajta tip-top csaj el sem tudja képzelni, cak osztja az észt.
"inkább várj arra, aki megfelelő számodra."
Egyébként tíz éve várok a megfelelőre. Azt hiszem lassan feladom. Nálunk a várj, nem két hetet jelent, mint nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!