Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha rájöttem így a szakítás után, hogy még is szükségem van rá?
Figyelt kérdés
Pár hétig voltam együtt az első barátommal, de úgy éreztem nem szeret, annak ellenére, hogy többször mondta már. Olyan volt mintha nem szeretne felvállalni, de ezt csak feltételeztem. 3 hetet birtunk, mert nekem elborult az agyam és szakítottam vele, mert én nem szeretnék játékszer lenni. Hozzáteszem, ő nagyon udvarias és jó fiú. De most ott tartok, hogy lehet hülye döntés volt, mivel hiányzik. Azt hittem könnyebb lesz külön, de még sem. Lehet nem adtam neki elég időt, mert ő nehezen nyílik meg. Próbálkozzak visszacsinálni az egészet? 17/L2015. ápr. 1. 22:55
1/8 anonim válasza:
Próbálkozhatsz. De ha van egy csepp esze, már nem fogad vissza.
2/8 anonim válasza:
Elszomorító...:/ Türelmetlen voltál, megölted a lelkét.
3/8 anonim válasza:
Inkább hagyjad. Így remélhetőleg talál egy normális csajt.
4/8 anonim válasza:
Ha van egy kevés esze,akkor nem fogad vissza téged!
Minek neked kapcsolat?Meg sem érdemled,szánalmas vagy!
6/8 anonim válasza:
Én inkább azt emelném, ki hogy "többször mondta már". Mondani egy dolog....Na és éreztette is veled? Mert ha nem, akkor azért volt némi okod szakítani...
7/8 anonim válasza:
Így van, hiába mondja valaki hogy szeret, ha nem törődik veled, nem hallgat meg, nem akar veled érdemi időt tölteni.
Ne csináld vissza, meg fogod bánni.
8/8 anonim válasza:
...pláne ha fel sem vállalt. Szerintem hagyd és kezdj új életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!