Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom egyre inkább nem tudja elviselni, hogy nem ő volt nekem az első. Hogyan kezelhetném ezt?
Ő a második férfi az életemben, az első egy hosszú gimis kapcsolat volt. Most megtaláltam a párom, tökéletes vele minden, igazi férfi. Csakhogy nem tudja elfogadni, hogy nem ő volt az első, egyre inkább veti a szememre, hogy nem tartottam magam meg neki. Hogyan kerülhetnénk ki ebből a helyzetből? Nagyon szeretem őt, segítsetek kérlek.
23N
Akkor keressen olyan párt, most komolyan ez mérce legyen? Az már nem is elég,hogyha szeretitek egymást és jól megvagytok??
A másik pedig,hogy csak egy fiúval voltál, nem egy focicsapattal.plusz az az egy is komoly kapcsolatban történt. Önző dolog ilyesmit elvárni. Ő miért nem tartogatta magát akkor ??
:DD Nagyon elfogult vagy vele szemben, az látszik. Egyáltalán nem más nőnél és férfinél a szüzesség, ilyen értelemben legalábbis, ahogyan most ő felrója neked, biztosan nem. Ő is volt mással, te is, úgyhogy egy szót se szólhat. Sőt, ennyi erővel ha ő több emberrel is volt már, akkor neki kéne szégyellnie magát, nem?
Ne legyél már ennyire buta, ne hagyd már magad! Tudom, hogy szereted, de nagyon nincs igaza. Próbáld ezt vele megértetni, bár a leírásod alapján sajnos nem hiszem, hogy menni fog. Ha pedig ez nem megy, hagyd ott. Aztán ha ő is feleannyira szeret téged, mint ahogy te őt, akkor ettől majd talán észbe kap. Viszont ha továbbra is ragaszkodik ehhez a hülyeséghez, tényleg inkább keress mást. Mindenkinek van múltja, ez a legtermészetesebb dolog, és ha ezt nem látja be, akkor nem csak gyerekes, és idióta, hanem még csak igazi férfinek sem mondható, sajnálom.
Még most menekülj, ez csak rosszabb lesz!
Mondom ezt férfiként.
Mi lesz a következő? A csador?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!