Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg így van hogy ilyeneket nem mondhatok a barátnőmnek?
Pl. ilyeneket:"te vagy nekem a legfontosabb","te vagy a mindenem","nélküled nem tudom mi lenne velem"...és még hasonlók
Mert azt hallottam hogyha ilyeneket mondok neki akkor kb. szentté avatja magát és azt hiszi bármit csinál én elnézem neki stb. meg valami hasonlók.
Szerintetek?
Ha komolyan gondolod, akkor nem baj, ha ilyeneket mondasz. Csak ne mondd túl sokszor, mert az már tényleg nyáltenger, és elvesztheti a hitelét. Az, hogy a lány mennyire "avatja szentté" magát, az szerintem nem ezen fog múlni.
Attól is függ persze, milyen helyzetben mondod. Egyébként az a baj ezekkel a mondatokkal, hogy túlzóak. Persze van akinek ez bejön, de ha tényleg így érzel, inkább próbáld egyedibben megfogalmazni az érzéseidet, vagy egy picit kevésbé szélsőségesen. Pl. "boldog vagyok, hogy vagy nekem" vagy ilyesmi.
Az pedig, hogy egy ember mennyit enged meg magának egy kapcsolatban a másikkal szemben, az nem ezen múlik, hanem nagyon sok minden máson, amit átéltek a kapcsolat során. Azon, ahogy viselkedtek egymással, hogyan kezelitek a konfliktusokat, mennyire számíthattok egymásra, meg persze a személyiségeteken. Szóval ha a lány szereti, akkor nyugodtan mondj neki ilyeneket (mértékkel), nem ez határoz meg egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!