Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy újra belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra belém szeressen?

Figyelt kérdés
December elejen osszejottem egy sraccal, nagyon jol megvoltunk, nagyon szerettuk egymast.. csak nekem az elso kapcsolatom volt es kicsit hatarozatlan voltam meg.. es karacsonykor szakitottunk, mert nem volt eleg idom ra es ugye mivel elso kapcsolatom volt itthon is kicsit szokniuk kellett anyaeknak.. de hianyoztunk egymasnak es januarban megprobaltuk ujra es o azt mondta hogy hagyjuk mert tul sokat bantottuk egymast.. kozben "baratok" maradtunk sokat beszelgettuk.. es febr. elejen megint megprobaltuk.. de nekem akkor nagyon sok problemam volt es nem voltam olyan cuki es vicces szerinte mint az elejen.. es hagytuk mert anyum korhazba volt stb.. es kozben en ketszer is mondtam hogy ne legyunk "baratok" mert ez nekem nem jo de par het mulva mindig irt mert hianyzom az eletebol.. most ugy erzem hogy eleg hatorozott vagyok es szeretem ot es vele akarok lenni.. es most a korulmenyek is olyanok hogy minden energiamat neki tudnam szentelni.. mit tegyek hogy ujra "ugy" belemszeressen? 17/L

2015. márc. 29. 11:50
1 2 3
 21/26 B.Dávid ***** válasza:
*ha a fium/csajom részéről mégis lenne, megbeszéljük. Ez lemaradt az előbb
2015. márc. 29. 21:46
 22/26 To7ka ***** válasza:

Ettől függetlenül hülyeséget írsz, és nem érted miről van szó. Vagy eszméletlen fura srác vagy. Újra megpróbálkozok vele. Képzeld el, hogy nyomul rád egy lány, aki nem kell neked. Kiszerettél belőle, ha egyáltalán szeretted valaha úgy igazán, és csak barátnak szeretted volna. Te mint pasi (bár te egy nagyon fura valami vagy) eldöntötted, hogy mit akarsz a lánytól. ELDÖNTÖTTED. "es kozben en ketszer is mondtam hogy ne legyunk "baratok"". Kétszer is közölted Vele a döntésed.

Majd a lány fogja magát, és úgy dönt, hogy nah, akkor most teljes gázra kapcsolok, és még jobban nyomulok! Ez nem így működik az életben, teljesen elvagy tévedve.

Természetesen, ha és amennyiben hónapok teltek el már eleve az utolsó beszélgetésük óta, az más. De a leírásból egyértelműen úgy tűnik, hogy ez egy folyamatos "nyomulás", amit rendre visszautasítottak. Amit meg ilyen marha sokszor visszautasítottak, azt nem fogod megoldani még nagyobb nyomulással. Hogy állsz a nőkkel? Nehezen ilyen észjárással..

Elfordulás a céltól, önmagára fordított idő, érezze a srác, hogy elveszíti az életéből, és voilá, felkavar szépen mindent valószínűleg megfelelő irányba, és lehet egy értelmes szerelem.

Nem mellesleg, ha véletlen mégis siker koronázza a nyomulást, a büdös életbe nem akarok kitartó nyomulásból kapcsolatot. Az lesajnálós, ha hónapokat könyörögnék egy lányért. Lehet kedves Dávid, nálad ez normális, de egy átlagos pasinál nem, nagyon nem. :)

2015. márc. 29. 22:55
 23/26 A kérdező kommentje:
22es nem tudom hogy te ertelmezted e rosszul vagy en az utolso irasodat de en momdtam azt hogy ne legyunk baratok nem pedig a volt parom..
2015. márc. 30. 09:17
 24/26 A kérdező kommentje:
es en nem nyomultam soha mindig ugy volt ahhogy o akarta.. tudta hogy mit erzek de nem masztam ra soha sot hagyni akartam a baratsagot is es o nem akart elengedni..
2015. márc. 30. 09:21
 25/26 B.Dávid ***** válasza:

#22 te szörnyen korlátolt. Elvileg szeretik egymást, legalábbis a kérdező a fiut biztos, és vele akar lenni. A fiú is szereti őt, csak azt nem tudom h a sikertelen próbák nem-e szegték kedvét.

És ne kedves dávidozz mikor minden baromnak lehordasz bmeg. Értelmezz mondatot és utána szövegelj. De még mindig én vagyok a gyökér akinek gőze nincs h miről van szó

2015. márc. 30. 10:28
 26/26 A kérdező kommentje:
legyszi ne veszekedjetek! en mindkettotok allaspontjat ertem..:)
2015. márc. 31. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!