Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért érdemlik meg, hogy szeretve legyenek, míg mások nem?
Ez a bunkó-jófiú kontraszt a tapasztalatlanabb férfiak agyszüleménye.
Vannak emberek, férfiak is, nők is, akik jobban "el tudják adni magukat". Tegyük fel, én egy szótlan, otthon ülő, gyávácska, élhetetlen, kommunikálni nem tudó, humortalan, remegőzselé alak vagyok, akkor hiába vagyok mellette amúgy rendes (legalábbis a saját véleményem szerint), nehezebben fogok ismerkedni, mint egy vicces, vagány, nagydumás, életrevaló valaki. Még ha őt én bunkónak is tartom.
Mert sajnos ilyen az élet.
Én lány vagyok ugyan, van barátom, szeretem őt, ő is engem, ő kedves és rendes hozzám, tisztel és megbecsül. De ugyanakkor van nekem egy fiú barátom aki egy nagyon kedves, aranyos ember, ha nem lenne barátom már rég összejöttem volna vele, éreztem is egy időben iránta valamit, de nekem ugye van kapcsolatom és ugye mégis a barátomat szeretem igazán. De a fiú barátom is megérdemelne már egy normális lányt, mert eddig akiknél próbálkozott jobbára lerázták, egy meg csúnyán kihasználta bár igaz nem anyagilag, de érzelmileg, féltékennyé tett vele egy másik srácot akibe szerelmes volt, és amikor bejött a terve a fiú haveromat csúnyán otthagyta.
Nagyon kedves srác, ő már régóta maga alatt van hogy nem talál magának barátnőt, pedig nagyon szeretne már egy kapcsolatot, meg ugye benne van a vágy bizonyos dolgok terén, normális srác, nincs vele baj, kedves, rendes, sokan szeretik őt, sok barátja van, vannak idősebb női barátai is akikkel elvan a munkahelyén, és ott is mindenkivel jól kijön. Sokan mondják már neki hogy miért nincs barátnője, pedig ő nála szinte alapvető lenne hogy legyen nője. Igaz nem jár el soha bulizni, vagy ha megy is nagyon ritkán de akkor is egy nyugodtabb helyre, ő ilyen ezt el kell fogadni, én sem szoktam eljárni, a barátom is csak pár jó haverjával megy el sörözni meg csocsózni.
Sajnos az élet ilyen, nekem sincs sok barátnőm akikkel összetudnám hozni. Egyszer az unokanővéremmel akartam összehozni aki igaz idősebb még nála is 2 évvel, ő is mondta hogy ritka jó fej srác, aranyos, kedves, de neki a külső miatt nem jön be, nem tud hozzá vonzódni, és bántani meg nem akarja emiatt hogy húzza az agyát.
Pedig tényleg sok olyan srác van aki meg sem érdemelné a barátnőjét pedig még is van neki, és sok olyan aki érdemelne magának egy barátnőt de nem jut neki. Persze vannak olyanok akik tényleg megérdemlik a párjukat, de ők elég kevesen vannak az én meglátásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!