Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
úgy érzem teljesen kipusztultam érzelmileg és már nem tudok úgy szeretni.
kb egy és fél évig futottam egy lány után akinek nem kellettem, azóta úgyérzem senki más nem kell (már ő sem)
aztán kb 2hónapja összejöttem a barátnőmmel, csodálatos lány tényleg, szép is, okos is, és teljesen oda van értem, teljesen belém van bolondulva, össze is illünk a barátaink szerint kb ugyanazokat szeretjük ugyanolyan az ízlésünk és a véleményünk a dolgokról. De nem tudom őt úgy szeretni ahogy megérdemelné úgyérzem. Sokat gondolok arra a régi plátói szerelemre, és hogy akkor mennyivel jobban "lángoltam" ránézek és valahogy nem indul meg semmi. a szex is jó vele, de még azt is beárnyékolja irányomból ez. és nemtudom mit tehetnék. szeretném tisztaszívből szerelemmel szeretni de félek már nem tudok úgy. és elhagyni sem akarom, mert jó vele, és ő össze is roppanna, ezt ő is megmondja és énis ezt látom rajta annyira fanatikusan szeret. és én már nemtudom mit tegyek vagy mit érzek... wáhh. tudom kicsit zavaros, elnézést csak..
köszönöm előre is a válaszokat/ tanácsokat, bocsánat ha kicsit kusza de remélem azért érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!