Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

úgy érzem teljesen kipusztultam érzelmileg és már nem tudok úgy szeretni.

kb egy és fél évig futottam egy lány után akinek nem kellettem, azóta úgyérzem senki más nem kell (már ő sem)

aztán kb 2hónapja összejöttem a barátnőmmel, csodálatos lány tényleg, szép is, okos is, és teljesen oda van értem, teljesen belém van bolondulva, össze is illünk a barátaink szerint kb ugyanazokat szeretjük ugyanolyan az ízlésünk és a véleményünk a dolgokról. De nem tudom őt úgy szeretni ahogy megérdemelné úgyérzem. Sokat gondolok arra a régi plátói szerelemre, és hogy akkor mennyivel jobban "lángoltam" ránézek és valahogy nem indul meg semmi. a szex is jó vele, de még azt is beárnyékolja irányomból ez. és nemtudom mit tehetnék. szeretném tisztaszívből szerelemmel szeretni de félek már nem tudok úgy. és elhagyni sem akarom, mert jó vele, és ő össze is roppanna, ezt ő is megmondja és énis ezt látom rajta annyira fanatikusan szeret. és én már nemtudom mit tegyek vagy mit érzek... wáhh. tudom kicsit zavaros, elnézést csak..

köszönöm előre is a válaszokat/ tanácsokat, bocsánat ha kicsit kusza de remélem azért érthető

2015. márc. 27. 19:18
 1/5 A kérdező kommentje:
egyébként 20éves vagyok.
2015. márc. 27. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hány éves vagy? Nagyon sajnálom, tudom milyen érzés! Én 18 vagyok, kb. 1,5 évig voltam egy olyan fiúval, aki amikor szakított, elmondta, hogy sosem szeretett, és csak kihasznált, és igazából, csak szánalomból jött velem össze, mert megsajnált, aztán velem "ragadt".. Az olyan után nem érdemes futni, megtanultam! Remélem, hogy te is rendbe jössz, szurkolok neked! Ha van kedved priviben is megdumálhatjuk a dolgokat :) "Gyógyulj meg" :) szia
2015. márc. 27. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Az érzéseinket nem tudjuk irányítani. Próbálj meg nem rágörcsölni. Szervezzetek olyan programokat (ha van lehetőség), ahol csak ti vagytok és jól érzitek magatokat. Mondd meg neki legyen kicsit visszafogott, tehát ne másszon rád állandóan. Ha csak "baráti" szinten beszélgettek, elvagytok, akkor előbb-utóbb megerősödik benned az érzés, de idő lesz. Nem tudni mennyi. Ha sehogysem tudod szeretni, akkor lépj ki a kapcsolatból.
2015. márc. 27. 19:28
 4/5 FüligJimmy88 ***** válasza:
Ismerős a szitu, magam is hasonló cipőben járok... Arról van szó, hogy még nem tudtad elengedni azt a másik lányt. Az egyetlen amit tehetsz, hogy nem gondolsz rá, akármilyen nehéz is. Már csak azért sem, mert... Hogy is mondjam, te még szerencsésnek mondhatod magad, mert az ilyen egyoldalú szerelemnél a legtöbb esetben észre sem veszi az ember, ha valaki közeledik hozzá. De ha tényleg megvan az összhang a mostani barátnőddel, nyilván meg tudod vele beszélni ezt a problémát, meg aztán ő is türelmesebb lesz veled, ha őszintén beszélsz neki az érzéseidről. Csak ne engedd el ;)
2015. márc. 27. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm :)
2015. márc. 27. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!