Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megutottba baratom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutottba baratom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megpofozott es meglokott a baratom en nagyon szeretem tobb eve egyutt vagyunk mit tegyek? 19L

2015. márc. 25. 11:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom...sosem utott meg minden tokeletes volt rosszat nem tettem.. Vagyis nagyot egy megjegyzes miatt kaptam. Es mivel nincs tapasztalatom ilyen elethelyzetben ezert kerdeztem. Mert nem tudom mit tegyek.
2015. márc. 25. 11:34
 12/17 Katica71 válasza:
93%
Ennyi válasz után gondolom tudod, mit tegyél. Ha nem teszed meg, amit kell, magadra vess. Tiszteld magad annyira, hogy ezt nem hagyod annyiban, mert ha ezt megbocsátod, áldásodat adod a további erőszakra.
2015. márc. 25. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Én a világon mindennél jobban szeretem a párom, de ha csak MEGPRÓBÁLNA kezet emelni rám, abban a pillanatban otthagynám. Az már nem szerelem. Én sem tudnék többé férfiként és szerelmemként tekinteni rá, mert aki így bánik velem, és megaláz, az nem érdemel meg engem.

Tiszteld magad annyira, hogy nem maradsz egy ilyen kapcsolatban.

2015. márc. 25. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:
"Megpofozott es meglokott a baratom ...... mit tegyek?" Köszönd meg neki, hogy a nyakadat nem vágta el, igyekezz jovátenni büneidet amiket elkövettél ellene. Esetleg hagyd ott a barmát! TE VÁLASZTASZ!
2015. márc. 25. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Aki ilyen helyzetben még megkérdi, hogy vajon mit kellene tennie, előbb-utóbb a NANE szárnyai alá kerül. (Legalábbis oda való.)
2015. márc. 25. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:
ha szereted,azt is szeresd,ha ver :)
2015. márc. 25. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha egy rendes pasi nem kell neked akkor élvezkedj ezzel!

Ha egyszer megpofozott, mi a biztosíték, hogy máskor nem fog? Addig hagyd ott amig nem késő!

2015. márc. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!