Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves Férfiak! (akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak! (akik már megtalálták az Igazit. ) Ki számotokra az igazi Nő? Milyen belső tulajdonságai és értékei vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnélek Benneteket megkérdezni arról, hogy mit vártok el az Igazi Nőtől? Milyen tulajdonságai legyenek, hogyan viszonyuljon az élethez, a környezetéhez, az emberekhez? Milyen legyen az értékrendje? Milyen legyen a külseje? Végül, de nem utolsósorban hogyan viszonyuljon Hozzátok? És egyáltalán: volt valami „logika” abban, hogy kit választottatok életetek párjának, vagy ez nem megmagyarázható, mert győzött a szerelem és az mindent felülírt?

Kérlek Benneteket, hogy segítsetek engem a válaszadásaitokkal, mert bár úgy érzem, hogy sok jó tulajdonságom, értékem van, ám szerintem eddig egyetlen férfi számára sem voltam az Igazi. Nem ismerkedni szeretnék itt, hanem választ kapni a kérdésemre.

Természetesen nők válaszaira is kíváncsi vagyok, de mivel rólunk, nőkről van szó, ezért szólítottam meg inkább a férfiakat. Kérlek Titeket, hogy a válaszaitok végére írjátok oda a korotokat. Köszönöm szépen előre is!

2015. márc. 23. 21:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mindegy csak lyuk legyen rajta, meg legyen nála cigi
2015. máj. 19. 02:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Alapvetően jólelkű, intelligens, kiegyensúlyozott és ragaszkodó. - nem találtam még meg.

F28

2015. jún. 24. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!