Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! (akik már megtalálták az Igazit. ) Ki számotokra az igazi Nő? Milyen belső tulajdonságai és értékei vannak?
Sziasztok. Szeretnélek Benneteket megkérdezni arról, hogy mit vártok el az Igazi Nőtől? Milyen tulajdonságai legyenek, hogyan viszonyuljon az élethez, a környezetéhez, az emberekhez? Milyen legyen az értékrendje? Milyen legyen a külseje? Végül, de nem utolsósorban hogyan viszonyuljon Hozzátok? És egyáltalán: volt valami „logika” abban, hogy kit választottatok életetek párjának, vagy ez nem megmagyarázható, mert győzött a szerelem és az mindent felülírt?
Kérlek Benneteket, hogy segítsetek engem a válaszadásaitokkal, mert bár úgy érzem, hogy sok jó tulajdonságom, értékem van, ám szerintem eddig egyetlen férfi számára sem voltam az Igazi. Nem ismerkedni szeretnék itt, hanem választ kapni a kérdésemre.
Természetesen nők válaszaira is kíváncsi vagyok, de mivel rólunk, nőkről van szó, ezért szólítottam meg inkább a férfiakat. Kérlek Titeket, hogy a válaszaitok végére írjátok oda a korotokat. Köszönöm szépen előre is!
Alapvetően jólelkű, intelligens, kiegyensúlyozott és ragaszkodó. - nem találtam még meg.
F28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!