Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Közel 3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel és még mindig nem sikerült szexuális téren összecsiszolódnunk. Hozzá kell tennem azt is hogy nagyon különböző emberek vagyunk. Ő inkább bulizni szeretne hétvégente, én meg inkább az az otthonülős fajta vagyok. A problémám az hogy, már kezdek agresszív lenni vele és már én megijedtem saját magamtól. 22 f

2015. márc. 22. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert tapasztalat hianyos vagy....
2015. márc. 22. 18:13
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Először is,az agresszió már nem jó jel. Főleg, ha már te is félsz magadtól.

Azt tudom tanácsolni, hogy üljetek le egy este és beszélgessetek.

Mondjátok el, hogy ti mit szeretnétek és hogyan éreztek. Mi a kellemes, a jó neked és neki.

Ezzel együtt, hogy mi esik rosszul, mi bánt. Semmi kép ne hibáztassátok egymást, inkább a saját érzéseteket mondjátok el.

Remélem sikerül! :)

2015. márc. 25. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!