Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányokra képesek a fiúk akár éveket is várni?
Tudom, hogy már a kérdés eleve furcsa ömagában, légyszi ne ezen kezdjetek el gondolkodni, mert engem a válasz érdekelne. :) :DD
Szóval hallottam olyan esetekről, hogy a fiú akár éveket is képes volt kitartóan várni arra a lányra akit kiszemelt magának és nem értem hogy ez hogy lehetséges ebben a "mai világban". De nagyon értékesnek tartom az ilyen fiúkat és szeretném megkérdezni őket, hogy miért csinálják ezt, hogyan képesek ennyit várni. Egyáltalán hogy van ekkora türelmük és kitartásuk egy lányhoz és miért képesek érte ennyire küzdeni.
Milyen tulajdonsággal kell rendelkeznie egy ilyen lánynak, akire így "várnak a fiúk" ? :)
A válaszokat köszönöm :)
18 L
De én ismerek olyan fiúkat, akik képesek erre.
Az egyikük mesélte, hogy X éve vár egy lányra , akit szeret, de a lány még nem akar mást csak barátságot és a fiú azt mondta hogy vagy vele vagy senkivel se. "Mással nem "jönne össze, nem kell neki más csak ő.
kérdező...akkor szenvedjen aki h*lye.... majd pont fogom magam szenveszteni más miatt
ne szaladj olyan szekér után ami nem vesz fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!