Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy határozatlan férfivel? Lent
Figyelt kérdés
Mit kezdenétek ?
Van egy férfi, aki nagyon jól néz ki , de tényleg , 10/11-es , de egyszerűen mindenben döntésképtelen, mindenről ÉN döntsek. általános dolgokban pl.
Hiába jó minden, ha belülről ilyen :(
Ő 19/F
Én 20/L
2015. márc. 19. 21:42
11/12 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy fiatalabb, sok nőnek van fiatalabb pasija/ férje, pl nekem is (3,5 évvel). Az igazi gond az, hogy a külsején kívül semmi jó nincs benne. Mert hogy szerinted jól néz ki. Bár ez mindenkinél más ugye...
Ha nem lehet vele igazán beszélgetni, meg sem tudod ismerni. Szerintem semmi értelme ennek a dolognak, hacsak nem szexkapcsolatot akarsz, mert arra tökéletesen megfelel. Másra nem.
12/12 anonim válasza:
Mostanában én is nagyon határozatlan vagyok. Vagy mégsem? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!