Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Többi lent.20/L
Először is a jelenlegivel kéne foglalkozni.
Ne az alapján itélkezz erről,hogy abból lehetne-e valami,vagy sem.
Zárd ezt le,ha már annyira nem megy,a többin csak utána kezdj el gondolkodni.
Sztem elég fiatal vagy még
A régi kapcsolat meg bőven megérett a cserére
Hogy ráírj-e? Ha te nem bízol magadban, kellőképpen, hogy kellesz neki, akkor ki?
A kapcsolatok többsége azért marad sivár és unalmas, mert az ember nem képes váltani.Attól a fájdalomtól tartasz amit akkor éreznél ha szakítanod kellene a jelenlegi pároddal.
Ezt nagyon sokan nem képesek megtenni.Később még nehezebb lesz.A megszokás kényelmes az agynak, viszont a szíved tudja mit szeretnél igazán!Szíved szerint beleugranál egy új kapcsolatba!Az embert az elméje irányítja, mert az elme a gondolatok világában, az eddig benned felépült én kép világában él.Viszont ott van az a részed is ami lehet valódibb, mégis csak kevés helyet kap az életedben.Ez pedig a szíved, a valódi éned.Az elme, az agy, egy eszköz.A szíved, a tudatod, pedig mutatja a helyes irányt.
Tudd mit szeretnél igazán és beszéld meg ezt pároddal.Azzal, hogy elmondod neki mit érzel, hogy már nem működik ez neked, csak őszinte vagy önmagadhoz és őhozzá is.Így megadod a lehetőséget önmagadnak, és jelenlegi párodnak is egy új kapcsolatra.
A fájdalom is lehet építő jellegű, a hangsúly a jelen pillanaton legyen.Mindig vonatkoztass el a múlttól, így tudni fogod mit szeretnél.Még ha fáj is képes leszel változtatni.Tehát csak beszéld meg pároddal mit érzel, nincs veszítenivalód!Az őszinteségeddel, azzal, hogy igaz maradsz önmagadhoz a körülötted lévőket is őszinteségre sarkallod.Jelenlegi kapcsolatod is változhat.De azt, hogy mit szeretnél igazán, azt neked kell tudnod!
Neked teljesen tiszta lapot kellene nyitnod,ha elég erős lennél hozzá.Lezárni minden régi kapcsolatot és új életet kezdeni.Sajnos abból amit leírtál az jön le nekem,hogy soha nem voltál igazán boldog,nem is tudod milyen az.
Csak 20 éves vagy,de a történetből úgy tűnik mintha 40 lennél.Előtted az élet,sok veled egykorú lánynak még nem is volt komoly kapcsolata.
Tudom sajnos vannak olyan lányok akiknek nem nagyon oszt lapot az élet,de az elmondásod alapján neked megvan a külsőd ahhoz,hogy rendes,helyes pasit találj.
Csak még egy gondolat ha nem bántlak meg,ha ilyen terjedelmes levelet írsz egy kicsit tagolni kellene a mondandót mert így nagyon száraz és tömör.Már majdnem feladtam az olvasást annyira nehezen volt követhető a történet.
Hát ez most elszomorító.. :D de lehet..
Magamról nem mondok ilyeneket, de igen, jó alakom van és szépnek tartanak. De most nekem nem is ez a lényeg, azt szeretem ha a belsőmmel is megfogok valakit, ez menni is szokott ha rendes a srác is.
Egyébként azt nem mondanám, hogy idáig nem éltem, mikor nem voltam kapcsolatban (nem 13 évesen..) egy csomót buliztunk a barátnőkkel, randizgattam de senkivel nem jöttem össze jó darabig, stb..
Tudom, csak utólag olvastam vissza amit írtam, ráadásul telefonról..így sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!