Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Manapság már teljesen elvárt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már teljesen elvárt - vagy legalább is elvárható - dolog egy kapcsolatban az anális együttlét?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak olyanok, akik élvezik, meg vannak olyanok is, akik nem, de szerintetek ezen múlhat egy kapcsolat?

Az egyik szaktársammal beszélgettünk tegnap és mesélte, hogy múlt héten szakítottak a barátjával azért, mert a barátja szerette volna análisan, ő meg nem. A srác folyton azt mondogatta, hogy de neki erre igénye van, ő neki nem elég csak úgy simán, neki kell az anál és ha a lány őszintén szeretné őt, akkor megtenné ezt neki. Erre a szaktársnőm begorombult (mondjuk érthető, mert ez már szerintem érzelmi zsarolás), és azt mondta a pasinak, hogy akit ennyire izgat az anál és ennyire nem bír meglenni nélküle, az tuti homokos... Ezen a srác jól megsértődött, hogy le lett b*zizva, és szakítottak.

Mi erről a véleményetek? Szerintetek ez tényleg elvárható lett volna a srác részéről? Ennyire evidens, hogy manapság egy kapcsolathoz hozzátartozik az anál is...? Vagy pedig nem volt igaza, hogy erőltette a barátnőjét, aki egyértelműen megmondta, hogy nem szeretné? Ki reagálta túl ezt az egészet? Szerintetek tényleg szakítóok manapság, ha az egyik fél nem kap anális szexet, holott szeretne? Ennyire fontos lenne ez a dolog...? Miért nem lehet kompromisszumokat kötni? Tényleg ezen múlik egy kapcsolat?

2015. márc. 13. 08:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nos en nem vetem meg sem az oralt sem az nalt de szerintem ez nem befolyasolo teny egy kapcsolatban. ha egy par szereti egymast nem e miatt fognak szetmenni hanem mert nem eleg turelmesek egymashoz es nem tudjak megbeszelni egymas igenyet a masik fele. en igy latom.
2015. márc. 18. 12:37
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy lehetetlen, hogy valaki élvezze (bár számomra nehezen elképzelhetö, de legyen...)

Én nem élvezem, és nem kérek belõle.

Ellenben az orál más téma. A nyalás elengedhetetlen, és ha jól végezte a dolgát, szopást von maga után (amit egyedül, rásegítés és beleavatkozás nèlkül szeretek végezni.)

Ha az anális szexen múlna egy kapcsolatom, az onnantól nem lenne kapcsolat, szedhetné a motyóját, és ne is lássam többé.

2015. márc. 18. 13:09
 23/32 anonim ***** válasza:
nem varhato el es igaza volt a lanynak hogy szakitott.
2015. márc. 23. 06:39
 24/32 anonim ***** válasza:

Igen ideje fellázadni a f>artúró férfi önkény támadása ellen!! Nőtársaim ne hagyjuk magunkat fenékbe erőszakolni az undorító erőszakos gonosz NYILVÁNVALÓAN HOMOSZEXUÁLIS HAJLAMÚ beteg férfiak által!! Az a nyílás nem arra van! Undorító perverz férfiak!

Nők, lázadjatok az anális erőszakoló férfiak ellen! Lázadjatok, lázadjatok, lázadjatok!!!

2015. márc. 23. 06:48
 25/32 Noydra ***** válasza:

Erőszakoló? Homoszexuális? Beteg? Perverz? Pedofil?!?!?!

Szerintem az nem normális, aki egy szexuális különbség miatt ilyeneket dobál emberek felé, akikről ezen kívül semmit nem tud...

Ha nem tetszik, nem kell foglalkozni vele, nem lázadozni, mint az óvodában.

2015. márc. 23. 09:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Az hogy magára valamit adó Nő nem engedi meggyalázni magát egy beteg perverz fenék-erőszakoló férfitől az nagyon is normális!! Sőt ez kéne az alap legyen!!!

Nők lányok lázadjatok a fenék gyalázó perverz állat férfiak ellen!!

2015. márc. 23. 09:39
 27/32 anonim ***** válasza:
Figyelj 26os en sem szeretem az analt de nem lazadok tudod miert mert van olyan csaj aki pont azt elvez.i az eroszak az teljesen mas ott a hatosagokra kel bizni az ugyet. itt ugy olvastam nem volt semmi eroszak. tehat szerintem ne altalanositcs!
2015. márc. 23. 10:29
 28/32 anonim ***** válasza:

#22!

Tényleg van, aki élvezi az anált, több olyan barátnőm volt, akinek bejött, nemcsak eltűrte, de követelte is!

Számomra jó, de nem ragaszkodom hozzá, ha egy lány nem szereti.

De a legszimpatikusabb hozzáállás az volt, hogy "engem nem izgat, de szépen, fokozatosan próbáljuk ki".

Végül a lány magát a behatolást nem szerette meg, viszont felfedeztük, hogy mennyire jó neki, ha simogatom ott hátul is.

Én azt gondolom, hogy az anál nem olyan perverz dolog, amire kapásból nemet kellene mondani. A szex nem egy közös játék?

2015. márc. 23. 11:58
 29/32 anonim ***** válasza:
Szétmentek! Ennyi! Az anál jó! De én akkor megyek be hátul, ha a párom nyitva hagyja a hátsókaput. (beleül) Mert a csajoknak annyira nem mindig kellemes hogy mindegy legyen. ha izgul, és lazul, akkor van popó! Ha feszültebb, akkor van punci! De cumi, nyali, mindig van! :-)
2015. szept. 30. 20:47
 30/32 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de válaszolok, hátha.

Nekem az a véleményem, hogy a seggberakás a homoszexuálisok hazai tája. És nem vagyok homofób se. A pénisz a vaginába való. Nem seggbe. Fuj

2021. nov. 10. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!