Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi barátságból szerelem? Lehetséges?
Van egy csaj akivel 4 éve ismerkedtem meg. Az én részemről szerelem volt első látásra, de aztán csak barátok lettünk, telt múlt az idő, én is elfelejtettem a szerelmet, megmaradtunk barátoknak. múlt októberben ott volt a szalagtűzőmön, majd utána a bulin is. A buli után egyik osztálytársam elkezdett vele beszélgetni és megpróbált minket egymás ellen fordítani hogy szakítsunk meg minden kapcsolatot. Erre az egészre most a napokban derült fény, de még előtte, mielőtt ez az egész kiderült, egy pár hete megint azt érzem, hogy nekem mellette a helyem, és ez kezd be is igazolódni ahogy derülnek itt ki a dolgok, mert minket senki nem tud egymás ellen fordítani, nagyon sok "vihart" kibírt már a barátságunk, de én újra/még mindig fülig szerelmes vagyok belé.
Hogyan jöhetnék vele össze?
17/L
Én 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!