Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy több mint barát, de kevesebb, mint szerelem?
Figyelt kérdés
Csaj és fiú között.2015. márc. 9. 21:08
1/8 anonim válasza:
Időnként dugnak egyet, de semmi komoly :)
2/8 anonim válasza:
Szívesen dugna veled, de semmi több.
3/8 anonim válasza:
Ezt nekem sem sikerült megfejtenem! Távkapcsi volt 17/l mondta.
Talán össze voltak zavarodva az érzései?
4/8 anonim válasza:
Nem a dugásra értendő Nme azt jelenti.
Szerintem azt jelenti, h értékes embernek tart, de nem tehet róla h enm esett beléd szeerlembe.
A szerelem valami megfoghatatlan dolog, ami vak. Tudod enm lehet szabályozni.
Szerintem csak erről van szó.
5/8 anonim válasza:
Virágnyelven ez azt jelenti, hajts rá, szabad a pálya!
6/8 anonim válasza:
Akar is, meg nem is. Ennyit jelent. :) (az, hogy miért nem, ki tudja. Vagy mert "még fiatal vagyok komoly kapcsolathoz" vagy mert mindenféle fantáziái vannak, amiket valószínűleg sohasem fog átélni, viszont visszatartja sokmindenben)
7/8 anonim válasza:
Számomra azt, hogy szexkapcsolat. Tehát időnként szexelnek egy jót, de gyengéd érzéseket nem táplálnak egymás iránt; nem szerelmesek egymásba.
8/8 anonim válasza:
Talán olyan se veled, se nélküled is felléphet. Ami nagyon nem jó, nehéz döntés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!