Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Ennyi idő után?
Figyelt kérdés
Egyre többet álmodom egy régi szerelmemmel, a legutóbbi álom óta elkezdett hiányozni. Igazából vicces, mert általános iskolába jártam akkor, de kölcsönös volt és életem egyik legszebb időszaka volt. Pedig csak általános iskola. Most meg egyetemista vagyok. Ismerősöm a lány facebookon, tudom hogy néz ki ma, meg régebben találkoztunk. Viszont egyre többet álmodok vele, nem szexuális de romantikus álom nagyon. Az utolsó álom óta hiányzik is. Ez normális?2015. márc. 7. 18:51
1/2 anonim válasza:
Hogy normális-e azt nem tudom (bár nem hiszem, hogy ettől kattant lennél...), de miért nem írsz neki egy üzit? Biztos örülne, ha megkérdeznéd, hogy van ;)
2/2 anonim válasza:
az álmok már csak ilyenek. Ne aggódj, elmúlik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!