Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány az osztályomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az osztályomban akibe már év eleje óta szerelmes vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban akibe már év eleje óta szerelmes vagyok... Nagyon tetszik... Nem mondtam még el neki mert szerintem felesleges lenne... Van barátja ha minden igaz és nem is jövök be neki nagy valószínűséggel... Nem tudom mit csináljak... Ha elmondom neki úgyis csak nemet mond és kész... És igazából jóba vagyunk... beszélgetünk, hülyéskedünk stb... És attól félek hogy ha elmondanám neki akkor csak máshogy tekintene rám utána... Nekem már az is nagy öröm lenne ha el tudnám felejteni vagy valami de elég nehéz ha minden nap látom és le se tudom venni róla a szemem. Mit csináljak? Mondjam el neki? SEGÍTSÉG!!! 15/F

2015. márc. 4. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ugord meg.
2015. márc. 4. 20:12
 2/7 anonim válasza:
Várj. Egy idő után rájössz, hogy milyen kis p*csa és már csak töcskölni lesz őt kedved :D velem is ez volt és még van is 15/f
2015. márc. 4. 20:14
 3/7 anonim válasza:
Vigyél neki egy csokor bokrot
2015. márc. 4. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ő nem olyan... Érzem hogy ő lenne az igazi csak nincs sok esélyem
2015. márc. 4. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondd el neki! Semmit sem veszaíthetsz.
2015. márc. 4. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerősnek tűnsz. Melyik suliba jársz? :D
2015. márc. 5. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyerekek! Mi ez a nagy elmondósdi? Most őszintén, szerinted, ha elmondod neki, hogy tetszik, mit tud csinálni? A nyakadba ugrik, hogy hát, gyere akkor aludj nálunk? Lófszt. Még semmit sem tud rólad, akkor hogy érezhetne bármit is? Neked kell közeledni. Lassan, óvatosan becserkészni. Azzal ne foglalkozz, hogy van barátja. Ha jobb leszel nála, nem számít semmit.
2015. márc. 6. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!