Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem jön össze senki velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze senki velem?

Figyelt kérdés

Másfél éves kapcsolatomnak 1 hónapja lett vége.

Már nem érdekelt, nem szomorkodtam.

Egyből lett 3-4 fiú, aki akart volna valamit.

De mostanra már szinte nem is keresnek, és nem is akarnak semmit...

Mi lehet az oka? :/

2015. márc. 3. 21:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó ez annyira kontraverzia amit írtál. 10 lányból 8 elutasító és szinte mindent megtesz hogy meg se tudd közelíteni bulikban vagy akármilyen közösségi helyeken.

Online ha esetleg megszán téged és unalmát elűzöd,felkelted a figyelmét de máskülönben végig csak kínlódás az egész ha te mész a lány után. Folyton kételyeid vannak hogy szeret, bűntudatod van mert te kezdtél ki vele. Elfogadod vagy sem, a mai világban a srácokból díszpinty lett és amelyik a leg menőbb azt választja a lány. Ez a szomorú nagy igazság.

2015. márc. 3. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát azért ez nem minden estben igaz,láttam én már egy gyönyörű lánnyal,egy ocsmány dagadt gyereket,pattanásos arccal,aztán ott smároltak a villamoson,meg puszilgatták egymást,gazdagnak se volt gazdag a gyerek,kínai cipő,old ruhák stb.És manapság egyre gázabb pasikkal látok jó lányokat,és kérdem én,hogy szedték fel ezek őket???19/F
2015. márc. 3. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha Morgan Freeman valamire megtanított az hogy az univerzumban sok megmagyarázhatatlan dolgok történik.
2015. márc. 3. 22:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti ugyanígy érzek én is. Hetente ötször járok edzésre, elég tájékozott vagyok, sokminden érdekel, elegans az öltözzködésem (ezt a stílust szeretem) mindig segítek, ha megkérnek rá. Folyamatosan fejlesztem magam, nem vagyok brad pitt, de kvázimódó sem. Még egy barátőm sem volt. Ellenen látom a melegítőnadrágos proletár suttyó cigiszagú p+csöket aranyosabbnál aranyosabb lányokkal az oldalukon, meg smárolni. És az aranyost arra értem, hogy nem a diszkópatkány, plázacica grillk+rvák, hanem tényleg tök helyes, visszafogott lányok ilyen görények oldalán...
2015. márc. 4. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Az élet már csak ilyen. Ad, amikor amúgy is van, és megvon, ha semmid sincs.
2015. márc. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!