Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy aki nem találja meg a párját 22-23 éves korára az veszett ügy? (többi lent)
Figyelt kérdés
manapság egyre több ember mondja ezt. lassan 21 leszek és még csak 1 barátom volt (1 hétig). és kezdek nagyon kétségbe esni. ki hány évesen találta meg a párját?2015. febr. 23. 23:39
11/18 anonim válasza:
nyugi én 27 vagyok, nem volt komoly kapcsolatom mert mindig önző barom pasikat fogtam ki utolag jöttem rá..és nem találom a megfelelőt, szellemileg+kémiailag egybevéve...:D
12/18 anonim válasza:
Na majd most megtalalod itt 11#
14/18 anonim válasza:
Ez egy hülyeség,van akik 30 éves korukra találják meg az igazit.
15/18 anonim válasza:
Én 36 évesen lettem először szerelmes... Egy csomó embernek ez egyszer sem adatik meg.
16/18 anonim válasza:
En voltam mar tobbszor is es elsem mult pedig nm egy szemelyrol van szo...eleg siralmas..mindig viszonzatlan volt:(((
27 N
17/18 anonim válasza:
Micsoda össznépi sírás-rívás lett itt. :D
18/18 anonim válasza:
Annyi igazság van benne, hogy ilyen korban már nehezebb párt találni, de nem reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!