Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet? (Többi lent)
Van egy férfi (53) nagyon belém szeretett,én 20 éves vagyok.Nem akartam,de beleszerettem én is,így most mind a ketten szerelmesek vagyunk egymásba. Lehet ebből valami?
Ui: tutti hogy nem a szexre hajt
Lehetséges, de azért gondoljátok meg.
Ha csak pár hónapot akartok együtt lenni, azzal nincs probléma... de ha gyereket akarsz, akkor egy idő után valószínűleg váltanod kell.
Namost.
Le kell szögezni, hogy hosszú távon nem működhet.
R.
Miért vagy biztos benne, hogy nem szexre hajt? Nem megkérdőjelezni akarom, félre ne érts, csak tényleg érdekel. :)
Szerintem, ha mindketten akarjátok, akkor működhet. Természetesen nem azt mondom, hogy egy életen át - bár ki tudja, ilyen példák is vannak - , de néhány évig biztos együtt lehettek, ha benne vagytok. Csak tényleg számolnotok kell azzal is, hogy sokan csak a sztereotípiájukat fogják bennetek látni, megszólhatnak, családban nehézkes lehet az elfogadás, stb. Ha felkészültök ezekre, és közös erővel azon lesztek, hogy túllépjetek ezeken a problémákon (meg a nagy korkülönbség okozta gondokon), akkor semmi akadálya. Remélem, sokáig együtt lesztek/lehettek! :)
Mik lehetnek a nagy korkülönbség okozta gondok pl?
Azért nem a szexre hajt,mert minimum 4x volt már olyan,hogy akkor most...és én akartam Ő nem (de ez nem is baj),meg Ő is akarta de egyszerűen nem,ment,nem csináltam belőle problémát,hiszen ha nem lenne neki,akkor is szeretném ugyanúgy. :)
Értem.:)
A nagy korkülönbség okozta gondok megjelenhetnek például az érdeklődési körben/szabadidős tevékenységben, a fiatalabb lány még sokkal aktívabb szexuális téren, mint az 50-es pasi (persze nyilván vannak kivételek), gyerekvállalás terén, életfelfogásban/látásmódban, stb. De ez nyilván a két féltől függ, ha megvan a közös hang és dűlőre tudtok jutni, akkor lényegtelen. :)
Egyébként, a szüleid/családod tudnak erről? Ha még nem, akkor szerinted hogyan állnának a kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!