Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerethetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerethetem?

Figyelt kérdés
Sziasztok , lehet furán hangzik de sokszor én sem tudom hogy mit érezhetek iránta. Elég közeli barátok vagyunk de tudjuk hogy köztünk nem lehet több. Anno mikkor szerelmes voltam sokszor , beszélgetünk hogy milyen lenne egy közös gyerek. Milyen lenne ha össze költöznénk. De mostanában észre vettem , nem hiányzik mikkor nem vagyok vele. Jó vele a szex kívánom és akaróm is vele. De jókat is szoktunk beszélgetni , jól érzem magam vele. Mindig mosolygok ha vele vagyok és szintén ő is. De kívánkozom más fele is. De ha neki lenne más kicsit féltékeny lennék , ez talán a szexualitásból ered. Sokszor olyan hülye gondolataim vannak hogy el tudok tőle képzelni egy közös gyereket. Velem ellentettbe ő tudja a számomat de én az övét nem. Ebből is látszik hogy nem nagyon szoktam hívni.

2015. febr. 22. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Közeli barátok vagytok - nem lehet több köztetek - jó vele a szex. Mi van?
2015. febr. 22. 11:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit máshogy fogalmazok. Barátok vagyunk akik szexelnek.
2015. febr. 22. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:

A barátságba nem fér bele a szex, szóval nem vagytok barátok.

Te szereted őt, ő meg valószínűleg kihasznál, biztos lyuk vagy neki, ennyi. Ezen felül még jól is érzi magát veled és még fizetnie sem kell érted.

2015. febr. 22. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Hat ha au vahy akire gpndolok akkor csak petting van
2015. febr. 22. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Én vok a lany
2015. febr. 22. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi tortenetunk is hasonlo de nalun. Petting van bonyolult story de erdek fesszito es szeretem ezt
2015. febr. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!