Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire bántottam meg ezzel?
Figyelt kérdés
Az van, hogy az utóbbi időben nagyon keveset találkozgattunk, egy héten kb egyszer 2 órát és én ezért kiakadtam rá, hogy nem is akar akkor velem lenni, vagy mi van stb... Elárasztottam a kérdéseimmel, de egyszerűen nem válaszolja meg, amit tudni szeretnék. Na aztán történt úgy, hogy megígérte, hogy jön velem edzeni, (már előre tudtam, hogy tuti nem lesz ebből semmi) aztán más napra mondja, hogy a barátjával fog majd edzeni. Tehát nem velem... és akkor emiatt kicsit kiakadtam és mondta, hogy ne akarjam kisajátítani magamnak. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert adok neki teret, sokkal többet van a barátaival mindig, mint velem, de akkor most meg még ez is, hogy megígéri, aztán vissza is vonja. Csak annyira örültem volna és ezért haragudtam meg rá. De mostmár nem is érdekel a dolog csak vissza akartam vágni én is erre a kijelentésre, ezért ezt írtam: Tudod ki akar téged kisajátítani? Hát én aztán nem... Nekem ugyan nem kellesz.2015. febr. 21. 23:33
1/7 anonim válasza:
Láttad már a "Nem kellesz eléggé" című filmet? :D
2/7 anonim válasza:
Mennyire bántottad meg? Nézzük csak. Hmm A "Nekem ugyan nem kellesz" mondatod szerintem utalhat arra, hogy szakítottál vele. Ezek után szerinted mennyire bántottad meg? Nem lennék a helyedben, mert elég lesz ezt kimagyaráznod nála. Én biztos szakításnak venném ezt a kijelentést.
3/7 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy szakításnak veszi-e vagy sem, ez a kapcsolat már amúgy is a végét járta így.
4/7 A kérdező kommentje:
Láttam a filmet. :D
Nem akarok szakítani, de annyira bánt ha ilyet mond... :S Akkor mit feltételez rólam?
2015. febr. 21. 23:40
6/7 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor már tényleg megérett egy szakítás. Ha veled akar lenni, akkor tegyen már ő is az ügy érdekében valamit. Heti 2 óra együtt az szerintem kevés egy kapcsolathoz. Hidd el, nem volt rossz döntés ez részedről.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a csavo a hibas ne mar te erezd magad szarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!