Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy olyan fiúval akit nagyon szerettek a belsője miatt, de külsőre nem tetszik annyira?
Figyelt kérdés
Ha teszem azt pár éve ismernétek egymást,rengeteg dolgot tudtok egymásról,még olyanokat is amiket senki másnak nem mondtatok el.És ha a tényleg szeretnétek azt a fiút,csak külsőre nem éppen az esetetek (nem csúnya,semmi ilyesmi sőt egyesek szerint jóképű csak na).Tudom hogy minden lány változó,de engem most az érdekelne hogy általánosítva hogy lenne ez.Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! F2015. febr. 20. 01:56
11/12 anonim válasza:
Ha egyszer szerelmes beléd a lány, akkor nem tudom, mi a kérdés :-) Még csak azt se mondta, hogy külsőre nem jönnél be neki. Akkor meg?
12/12 anonim válasza:
barátom se az a hű de jóképű, de ő a belsőjével hódít :) én vagyok a harmadik barátnője, nálam is elérte, hogy belé szeressek, úgyhogy innentől kezdve nem számít a külső :D egyszer rá is kérdezett, hogy nem érti, mit eszek rajta, és őszintén, nekem minden tetszik, ami Ő :) nem érdekelnek azok a kis apró hibák, amik külsőre nem teszik álompasivá, mert belsőre meg igenis az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!